Megjelent: 9 éve

Fizetésemelést és életpályamodellt akarnak a rendőrök

Úgy tűnik, elmarad a fegyveres és rendvédelmi dolgozók figyelmeztető demonstrációja szombaton. Ettől függetlenül a rendőrök továbbra sem mondanak le a fizetésemelésről és az életpályamodellről.

A rendőrök folytatjáka tárgyalásokat, de a dolgozókat hátrányosan érintő megállapodást nem kötnek - mondta az Atv-nek Pingó Géza, a Független Rendőr Szakszervezet főtitkára.

Pongó Géza az elmaradt demonstrációval kapcsolatban hangsúlyozta: a 17 szakszervezet közös döntése volt a demonstráció lemondása, jóllehet, a Független Rendőr Szakszervezet ezzel nem ért egyet. A cél számukra ugyanis továbbra is az, hogy tényleg életpályamodellt, és fizetésemelést kapjanak a rendőrök.

Atv.hu
  • 2019.12.05Adatvédelmi Tisztviselő /DPO Képzés – Dr. Kulcsár Zoltánnal /12. 05-06./ Az adatvédelmi tisztviselő képzés célja, hogy a résztvevők pontosan megismerjék az adatkezelők adatvédelmi kötelezettségeit, kialakuljon bennük az a szintű adatvédelmi tudatosság, amely alkalmassá teszi őket a GDPR szerinti adatvédelmi tisztviselői (DPO) feladatok ellátására. Részletek Jegyek
  • 2020.01.18 ICF akkreditált Jungiánus coach féléves továbbképzés Magyarországon először a nemzetközileg sikeres Jungian Coaching School továbbképzése, ami ICF krediteket ad, 2020 januártól júiusig, havonta egy hétvégén. Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter
További cikkek
Ideiglenesen leáll a Hankook rácalmási gumiüzeme

A csökkenő kereslet miatt a Hankook valamennyi gyára megtelt, nem képes újabb termékek tárolására. Teljes cikk

Nincs elég ember, leterheltek a kiskereskedelmi dolgozók az év végi hajrá előtt

Az Országos Kereskedelmi Szövetség főtitkára szerint 6 ezer ember hiányzik a területről. Teljes cikk

Így hat a munkaerőpiacra a magyarok egészségi állapota

A XXI. Pénzügyi Csúcstalálkozón a magyar egészségügy jövője volt a téma. Teljes cikk