Szerző: HRPortal.hu hírszerkesztő - Forrás: MTI
Megjelent: 8 éve

Fórumon tájékoztatják a MÁV-dolgozókat a fejlesztési tervekről

Fórumokat szervez a MÁV, ahol a munkavállalók közvetlenül a vasúttársaság felső vezetőitől tájékozódhatnak a fejlesztési tervekről.

A MÁV szorosabb kapcsolat kialakítására törekszik az önkormányzatokkal, ennek jegyében találkoztak a vasúttársaság vezetői a dél-dunántúli régió nagyobb városainak polgármestereivel, a megyei közgyűlések vezetőivel kedden Pécsett - közölte a MÁV Zrt.

A vasúttársaság tájékoztatása szerint Dávid Ilona, a MÁV Zrt. elnök-vezérigazgatója, Ungvári Csaba, a MÁV-START Zrt. vezérigazgatója, valamint a vállalatcsoport más vezetői elsőként a dél-dunántúli régió nagyobb városainak polgármestereit, a megyei közgyűlések vezetőit hívták meg személyes találkozóra, amelyen részt vett Páva Zsolt, Pécs polgármestere, Szita Károly, Kaposvár polgármestere, valamint Witzmann Mihály, a Somogy Megyei Közgyűlés alelnöke.

Az összejövetelen a régió helyhatóságainak vezetői a vasúttal kapcsolatos észrevételeiket, javaslataikat mondták el, a vasúttársaság vezetői pedig tájékoztatást adtak a vállalat országos és helyi fejlesztéseiről, a rövid és középtávú tervekről.

A vasúttársaság közleményében hangsúlyozzák: a MÁV vezetői elkötelezettek az utasok szempontjaira tekintettel lévő, költséghatékony működés mellett, munkájuk során a települések, térségek javaslataira is építeni kívánnak.

A vasúti vezetők a következő hetekben több helyen is folytatnak megbeszélést települési, térségi vezetőkkel, ezzel párhuzamosan munkavállalói fórumokon találkoznak az egyes térségek vasutas dolgozóival, ahol a munkavállalók közvetlenül a vasúttársaság felső vezetőitől tájékozódhatnak a fejlesztési tervekről - közölte a MÁV Zrt.
  • 2020.08.30Sämling Solution most induló online nyílt képzései! Összes képzésünk elérhető online, professzionális csapatunk profi megoldásokkal a megszokott színvonalon a következő képzéseket ajánlja figyelmébe: Virtuális csapatok menedzselése, Practical Task&Project menedzsment, Hogyan oktassunk online, Kreatív problémamegoldás, Megtartó erőim a változó időkben, Reziliencia,Virtuális interjútechnika Részletek Jegyek
  • 2020.09.17HR Basic képzés HR feladatai vannak? Szeretné rendszerezni ismereteit, vagy szeretné összevetni saját gyakorlatát a másokéval, illetve egyszerűen csak érdeklődik a téma iránt? Nálunk megtanulhatja mit és hogyan kell hatékonyan csinálni. Jöjjön el képzésünkre és sajátítsa el – évek helyett 11 napban – az operatív HR munka legfontosabb eszközeit! Részletek Jegyek
  • 2020.10.06Vigyázz, jönnek az ellenőrök! Az ellenőrzésektől mindenki tart. Sok esetben azonban nem könnyű magunkat kiismerni a jogszabályok és az ellenőrzési folyamatok útvesztőjében. Ebben az eligazodásban szeretnénk segíteni olyan szakértőkkel, akik az ellenőrzések napi gyakorlatára látnak rá. Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter
További cikkek
Szegeden 716 millió forintból 17 munkahelyet is létrehoz a Florin

Uniós és hazai támogatással, több mint 716 millió forintos beruházással bővíti termelési kapacitását és szegedi telephelyét a vegyipari... Teljes cikk

12 dolgozó kapta el a koronavírust egy szlovákiai üzemben

Az üzemet bezárták, a dolgozók karanténba kerültek. Teljes cikk

Irodai alkalmazottait is beállította a gyártósorok mellé a Honda Ohióban

Berendelték a Honda irodai alkalmazottait az autógyártó gépsorok mellé Ohio államban - írja a HVG. Teljes cikk