Szerző: HRPortal.hu hírszerkesztő - Forrás: MTI
Megjelent: 12 éve

Halálos munkahelyi baleset Zalában

A kórházban belehalt sérüléseibe az a férfi, aki csütörtökön lezuhant egy építési állványról a Zala megyei Lovásziban - közölte a megyei rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

A 30 éves férfi egy cég telephelyén felállított állványzatról, több méteres magasságból esett le. Mentőhelikopterrel szállították a szombathelyi kórházba, ahol belehalt súlyos sérüléseibe - mondta el Csizmazia Péter.

Hozzátette: a lenti rendőrkapitányságon munkavédelmi szakértő bevonásával indítottak vizsgálatot a halálos végű munkahelyi baleset kapcsán.
  • 2020.06.16Gyakorlatban startol az új Tbj 2020. július 1-jétől már a mindennapos munka során alkalmazni kell a bérszámfejtés, járulékmegállapítás és az egészségbiztosítás pénzbeli ellátásainak megállapítása során is. Elméletben már sokat tudunk róla, de mi a helyzet a gyakorlati oldalon? Részletek Jegyek
  • 2020.08.30Sämling Solution most induló online nyílt képzései! Összes képzésünk elérhető online, professzionális csapatunk profi megoldásokkal a megszokott színvonalon a következő képzéseket ajánlja figyelmébe: Virtuális csapatok menedzselése, Practical Task&Project menedzsment, Hogyan oktassunk online, Kreatív problémamegoldás, Megtartó erőim a változó időkben, Reziliencia,Virtuális interjútechnika Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter