Megjelent: 5 éve

Hatalmas áttörés a HR szakmában - Magyar Termék Nagydíjat nyert a HR Felhő

Magyar Termék Nagydíjjal jutalmazta a szakmai zsűri a HR körökben már méltán ismert HR Felhő toborzási-kiválasztási szoftvert. A Beck and Partners Kft. által fejlesztett rendszert már sok nagy cég használja sikerrel, és hála egyedülálló technikai megoldásainak, funkcióinak és költséghatékony konstrukciójának, nagyban hozzájárul a HR osztályok eredményes működéséhez. Az innovációt és annak eredményeit most a legnívósabb módon díjazták is.

Egyedülálló minőség és érték

A Magyar Termék Nagydíj minőségtanúsító rendszer célja, hogy a Magyarországon gyártott vagy forgalmazott termékek és szolgáltatások magas minőségét díjazza. A díj birtokosairól e szerint bizton állítható, hogy igen magas színvonalat képviselnek termékükkel, melyre önként vállalt gyártói, forgalmazói garanciát vállalnak, ezzel kifejezve a megkülönböztetett és folyamatosan biztosított minőséget.

A HR szakmában eddig teljesen egyedülálló módon sikerült a díjat elnyerni egy fejvadász cégnek. A Beck and Partners Kft. Közel 15 éve foglal el stabil helyet a toborzói piacon. Munkájuk hatékonyságának növelése érdekében kifejlesztettek egy szoftvert, amely hatékonyan támogatja a toborzási kiválasztási folyamataikat.

A díj elnyerésének szempontjai között nem csak a hatékonyság, a HR szakmában innovációként fellépő új technikai megoldások és lehetőségek szerepeltek, számtalan egyéb nézőpontot is figyelembe vett a szakértő zsűri, amelyekben a Beck and Partners Kft. által fejlesztett HR Felhő az élen jár.

A szakemberek Magyarországon tartása

Magyarországon egyes szakterületeken a szakemberhiány igen jelentősnek mondható. Ilyenek például a gyártásbéli mérnökök, az informatikusok, a pénzügyi szektor dolgozói, de a jól képzett szakmunkásokra is nagy az igény. A piac felvevőképessége sokkal nagyobb, mint ahány szakember az oktatási rendszerből kikerül. A munkáltatói oldalon is nagy a verseny, ezért sokat számít a munkaadói gyorsaság. Megfelelő szoftveres támogatás és adminisztráció nélkül a kiválasztási folyamatok hónapokig húzódnak el, és ez idő alatt a jó szakemberek gyakran máshol helyezkednek el. Többek között ezért is fontos, hogy a munkáltató minél rövidebbre zárhassa a kiválasztás folyamatát.

Magyarországon mára már sajnos tendencia, hogy sok pályakezdő és tapasztalt szakember megy külföldre dolgozni. Nagy feladat őket itthon tartani, de a hazai munkáltatókat a felgyorsult kiválasztási folyamatok révén ebben is támogatja a HR Felhő. Ügyfelektől egyre gyakrabban hallják, illetve saját kereséseiknél is tapasztalják, hogy sikerül a külföldön dolgozó szakembereket hazacsábítani. Ebben minden bizonnyal nagy része van a szoftver által felgyorsult kiválasztási folyamatoknak, valamint a HR Felhő által biztosított további modern funkcióknak.

A kis-, és középvállalkozások támogatása

Ügyfeleiktől és leendő partnereiktől rendszeresen begyűjtött információk alapján minden piaci igényre és felmerülő kérésre igyekeznek gyorsan reagálni. Ezért kidolgozták a HR Felhő KKV szektorra szabott verzióját, ezzel nyitva a kis létszámú, magyar tulajdonú cégek irányába. Jelenlegi ügyfeleik túlnyomó részét nagy cégek képezik, de legújabb bevezetésük már teljesen új konstrukcióval történt, egy 100 főnél kisebb létszámú céghez, a Florin Zrt-hez. Ezzel a konstrukcióval és a rájuk szabott árakkal egy teljesen új piac számára is elérhetővé válik a lehetőség, hogy gördülékenyebbé tegyék HR a folyamataikat.

A legmodernebb eszközök – Social média

A HR Felhőben a legmodernebb technikai eszközök kerültek összegyúrásra, ezért kiemelkedően fontos, hogy minden 21. század adta lehetőség kihasználhatóvá váljon a segítségével. Így természetes a social média platformokkal is képes kommunikálni, például az Auchan Magyarország Kft. Facebook oldalába karriermodult integráltak, ami HR branding célokat szolgál, hisz tartalmakat oszthatnak meg a munkavállalókkal, illetve rajta keresztül a pályázó egy gombnyomással be is jelentkezhet egy-egy pozícióra. Következő lépésként hasonló módszerrel fejlesztenek a LinkedIn irányába is, illetve minden social média platformot igyekeznek maximálisan kihasználni a rendszeren keresztül.

Ha érdeklik a részletek, és megismerné a szoftvert,
kérje a személyes tanácsadással egybekötött ingyenes bemutatót:
http://www.hrfelho.hu/ajanlatkeres.php


  • 2020.08.30Sämling Solution most induló online nyílt képzései! Összes képzésünk elérhető online, professzionális csapatunk profi megoldásokkal a megszokott színvonalon a következő képzéseket ajánlja figyelmébe: Virtuális csapatok menedzselése, Practical Task&Project menedzsment, Hogyan oktassunk online, Kreatív problémamegoldás, Megtartó erőim a változó időkben, Reziliencia,Virtuális interjútechnika Részletek Jegyek
  • 2020.10.06Vigyázz, jönnek az ellenőrök! Az ellenőrzésektől mindenki tart. Sok esetben azonban nem könnyű magunkat kiismerni a jogszabályok és az ellenőrzési folyamatok útvesztőjében. Ebben az eligazodásban szeretnénk segíteni olyan szakértőkkel, akik az ellenőrzések napi gyakorlatára látnak rá. Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter
További cikkek
Visszarendeződés, vagy átrendeződés? A munkaerő-kölcsönzés szerepe

A koronavírus okozta világjárvány hatására tömeges elbocsátásokba kezdtek a cégek a világ minden táján, hiszen a válság minden piaci területre... Teljes cikk

KARITATÍV PROGRAMLEHETŐSÉG

Segítsünk együtt és köszönjük meg orvosaink, ápolóink kemény munkáját néhány szabad óránk hasznos eltöltésével! Teljes cikk

Harmadával nőhet a fizetésképtelenné váló cégek száma a válság hatására

Nyilvánvaló, hogy a koronavírus jelentősen hat a Magyarországon működő vállalatok fizetőképességére. Ennek mértékéről azonban számottevő... Teljes cikk