Megjelent: 11 éve

Ingyenes képzések a hatékonyabb cégműködésért

Most egyetlen nap alatt megszerezhető kompetenciák közül válogathatnak a kis- és középvállalkozások alkalmazottai - ráadásul térítésmentesen. A rövid távú szakmai fejlődést októbertől egynapos képzésekkel biztosíthatják a cégek, amelyek az optimális működéshez a mindennapokban azonnal használható gyakorlati tudással járulnak hozzá.

images

images

A DFT-Hungária egynapos képzései több körülhatárolható kompetencia fejlesztésére fókuszálnak, különlegességük pedig a tematikában rejlik. Az egynapos képzések 2009 októberétől hat héten át szakemberek segítségével járnak körül olyan témákat, mint "A hiba produktív ereje", "Gerillamarketing: kommunikáció forintból", "Milyen korrupciós pontok fordulnak elő a munkaszervezetben" vagy éppen "Milyen technikákat alkalmazzunk a minőség legújabb forradalmában". Az állami akkreditációval rendelkező egynapos képzéseken egy munkaszervezetből, egy munkatárs vehet részt térítésmentesen, aki szabadon választhat a kínálatból.

A DFT-Hungária Felnőttképzési Intézmény egynapos képzéseiről bővebb információkat címen olvashat vagy a 06-20/339-9041 telefonszámon kaphat.
  • 2020.03.207 Skills for Assertiveness_Egy napos nyelvi tréning A tréning nap 100%-ban gyakorlati feladatokra és a tapasztalati tanulásra épül. Egyedülálló alkalom, hogy az idegen nyelvi tudást felszínre hozzuk, gyakoroljuk, hasznos panel kifejezéseket rögzítsünk a folyékony és magabiztos megszólaláshoz Részletek Jegyek
  • 2020.03.31Vigyázz, jönnek az ellenőrök! Az ellenőrzésektől mindenki tart. Sok esetben azonban nem könnyű magunkat kiismerni a jogszabályok és az ellenőrzési folyamatok útvesztőjében. Ebben az eligazodásban szeretnénk segíteni olyan szakértőkkel, akik az ellenőrzések napi gyakorlatára látnak rá. Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter
További cikkek
Elnök nélkül maradt a szakképzési hivatal

A Nemzeti Szakképzési és Felnőttképzési Hivatal még nem találta meg Kucsák László utódját. Teljes cikk

Csütörtökig kell hitelesíteni a felvételi jelentkezéseket

A jelentkezéseket a hitelesítő adatlapot aláírva, vagy az ügyfélkapun keresztül lehet hitelesíteni. Teljes cikk