Megjelent: 5 éve

Jól járhatnak az agrárágazat munkáltatói

6 milliárd forintot hagyhat az agrárium munkaadóinál a munkahelyvédelmi akcióterv kiterjesztése a 25-55 év közötti munkavállalókra a mezőgazdaságban. Az intézkedés 30-35 ezer embert érinthet, írja a Szakszervezetek.hu.

images

images

A kormány a tervek szerint július elsejétől kiterjeszti a kedvezményeket a 25-55 év közötti munkavállalókat foglalkoztatókra a mezőgazdaságban. Vonatkozik ez a növénytermesztésben, állattenyésztésben, de a mezőgazdasági gépszerelésben foglalkoztatókra is, nyilatkozta Pankucsi Zoltán, a Nemzetgazdasági Minisztérium adóügyi helyettes államtitkára az állami hírtelevízióban.

Az akcióterv keretében 2014-ben 125 milliárd forint maradt a munkáltatóknál, az idén az első két hónapban pedig már meghaladta a 20 milliárd forintot is.

Szakszervezetek.hu
  • 2020.03.207 Skills for Assertiveness_Egy napos nyelvi tréning A tréning nap 100%-ban gyakorlati feladatokra és a tapasztalati tanulásra épül. Egyedülálló alkalom, hogy az idegen nyelvi tudást felszínre hozzuk, gyakoroljuk, hasznos panel kifejezéseket rögzítsünk a folyékony és magabiztos megszólaláshoz Részletek Jegyek
  • 2020.03.31Vigyázz, jönnek az ellenőrök! Az ellenőrzésektől mindenki tart. Sok esetben azonban nem könnyű magunkat kiismerni a jogszabályok és az ellenőrzési folyamatok útvesztőjében. Ebben az eligazodásban szeretnénk segíteni olyan szakértőkkel, akik az ellenőrzések napi gyakorlatára látnak rá. Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter