Megjelent: 5 éve

Karrierlehetőség a közgazdász versenyen

Ismét megrendezik a fiatal közgazdászoknak szóló versenyt, a Diák Menedzsment Bajnokságot. A diákok egy piaci viszonyokat szimuláló program segítségével mérik össze tudásukat, amit hazai cégek képviselői bírálnak el. A legjobbakat felveszik - áll a portálunknak eljuttatott közleményben.

images

images

Márciusban már 18. alkalommal rendezik meg a Diák Menedzsment Bajnokságot. A versenyen 3 fős csapatokat alkotva indulnak a részvevők, hogy egy szimulációs program segítségével egy fiktív telekommunikációs piacon mérjék össze tudásukat. Az évente több száz résztvevőt vonzó eseménynek budapesti és vidéki selejtezői is lesznek.

Online tesztfordulóval indul a megmérettetés, ahol a csapatok megismerkedhetnek a programmal, és kidolgozhatják az élesben követendő stratégiájukat. Ezután a több fordulós élő selejtezőkön 4 virtuális éven át vezetik saját fiktív cégüket, az online középdöntőbe pedig azok kerülnek be, akik a legtöbb profitot termelik az utolsó év végén. A csapatok ugyan konkurenciái egymásnak, de a siker érdekében együttműködések, és közös beruházások is megvalósulhatnak, a szimuláció tehát mindenben az igazi üzleti élethez hasonlít - olvasható a sajtóanyagban.

Az élő eseményeken a hazai piac szereplői közül is sokan részt vesznek, így a versenyzők első kézből tájékozódhatnak az álláskeresőkkel szemben támasztott követelményekről és karrierlehetőségekről. Tíz csapat jut a döntőbe, ahol a kapcsolatépítés mellett prezentációkat is kell tartani, valamint szakmai vitákon érvelni, aminek eredményét szakmai zsűri bírálja el.

A bajnokságra diákok és pályakezdők nevezését is várják, a határidő március 23.
  • 2019.12.05Adatvédelmi Tisztviselő /DPO Képzés – Dr. Kulcsár Zoltánnal /12. 05-06./ Az adatvédelmi tisztviselő képzés célja, hogy a résztvevők pontosan megismerjék az adatkezelők adatvédelmi kötelezettségeit, kialakuljon bennük az a szintű adatvédelmi tudatosság, amely alkalmassá teszi őket a GDPR szerinti adatvédelmi tisztviselői (DPO) feladatok ellátására. Részletek Jegyek
  • 2020.01.18 ICF akkreditált Jungiánus coach féléves továbbképzés Magyarországon először a nemzetközileg sikeres Jungian Coaching School továbbképzése, ami ICF krediteket ad, 2020 januártól júiusig, havonta egy hétvégén. Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter