Szerző: HRPortal.hu hírszerkesztő - Forrás: MTI
Megjelent: 11 éve

Kecskemét támogatja a közhasznú foglalkoztatást

Kecskemét csaknem 50 millió forinttal támogatja az idén a közhasznú munkások foglalkoztatását; támogatást kap a városban működő gazdasági társaság és a kistérség 18 településén működő társulás is - közölte Sipos László (Fidesz) alpolgármester.

A kecskeméti önkormányzat évente 32 millió forint támogatást nyújt a Foglalkoztatási Kht.-nak, ebből 130 közhasznú munkás foglalkoztatását oldják meg, valamint a Kecskemét és Térsége Többcélú Társulás is kap 17 millió forintot - mondta az alpolgármester.

Sipos László beszámolt arról, hogy a társulás az önkormányzati támogatást a munkaügyi központ és az országos pályázatok önrészére fordítja. A 2007-ben 255 fő foglakoztatását is szervező társulás így 80 millió forint állami támogatáshoz juthat.
  • 2019.12.05Adatvédelmi Tisztviselő /DPO Képzés – Dr. Kulcsár Zoltánnal /12. 05-06./ Az adatvédelmi tisztviselő képzés célja, hogy a résztvevők pontosan megismerjék az adatkezelők adatvédelmi kötelezettségeit, kialakuljon bennük az a szintű adatvédelmi tudatosság, amely alkalmassá teszi őket a GDPR szerinti adatvédelmi tisztviselői (DPO) feladatok ellátására. Részletek Jegyek
  • 2020.01.18 ICF akkreditált Jungiánus coach féléves továbbképzés Magyarországon először a nemzetközileg sikeres Jungian Coaching School továbbképzése, ami ICF krediteket ad, 2020 januártól júiusig, havonta egy hétvégén. Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter