Megjelent: 9 éve

Kié lesz a "Legjobb Női Munkahely"? - zajlik a verseny

images

Két kategóriában pályázhatnak a vállalatok: a 20-250 munkavállalót foglalkoztató közepes, valamint a 250 főnél több munkavállalót foglalkoztató cégek között osztják ki a 2010 "Legjobb Női Munkahelye" címet.

Május 31-ig várják a jelentkezéseket, június 10-ig értékelik ki a beérkezett anyagokat, utána hirdetnek eredményt. Egyebek mellett olyan szempontokat vesznek figyelembe, hogy mennyire tudják a karrier és a magénéletet összeegyeztetni az alkalmazottak, milyenek a munkafeltételek, vannak-e továbblépési, fejlődési lehetőségek, de nézik az egészség és a jó közérzet megőrzésének lehetőségeit is.

Tavaly a Microsoft Magyarország Kft., a Fővárosi Gázművek Zrt. és a MAVIR Zrt. vitte el az első három díjat a 250 főnél többet foglalkoztatók között, a másik kategóriában az S Modell Kereskedelmi Zrt, a Quintiles Magyarország Kft. és a Kulcs-Soft Számítástechnika Nyrt. végzett az élen. A részletek a www.legjobbnoimunkahely.hu internetes oldalon olvashatóak.

Népszava
  • 2020.06.16Gyakorlatban startol az új Tbj 2020. július 1-jétől már a mindennapos munka során alkalmazni kell a bérszámfejtés, járulékmegállapítás és az egészségbiztosítás pénzbeli ellátásainak megállapítása során is. Elméletben már sokat tudunk róla, de mi a helyzet a gyakorlati oldalon? Részletek Jegyek
  • 2020.08.30Sämling Solution most induló online nyílt képzései! Összes képzésünk elérhető online, professzionális csapatunk profi megoldásokkal a megszokott színvonalon a következő képzéseket ajánlja figyelmébe: Virtuális csapatok menedzselése, Practical Task&Project menedzsment, Hogyan oktassunk online, Kreatív problémamegoldás, Megtartó erőim a változó időkben, Reziliencia,Virtuális interjútechnika Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter