Megjelent: 7 éve

Kirúgták a jegybank kommunikációs vezetőjét

Felmondtak az MNB kommunikációs vezetőjének, Simon Andrásnak - tudta meg az Origo.hu. Simont még az MNB korábbi vezetője, Simor András vitte a jegybankhoz.

A most elbocsátott Simon András 2010 tavasza óta dolgozott a Magyar Nemzeti Bankban, még Simor András elnökségének idején kapta kommunikációs vezetői állását.

Simon korábban elismert televíziós újságíró volt, dolgozott a Magyar Televíziónál és a TV2-nél is, majd a Magyar Telekom médiakapcsolati igazgatója lett.

2005 és 2006 között a Magyar Televízió műsorokért felelős alelnöke volt.

Origo.hu
  • 2020.03.207 Skills for Assertiveness_Egy napos nyelvi tréning A tréning nap 100%-ban gyakorlati feladatokra és a tapasztalati tanulásra épül. Egyedülálló alkalom, hogy az idegen nyelvi tudást felszínre hozzuk, gyakoroljuk, hasznos panel kifejezéseket rögzítsünk a folyékony és magabiztos megszólaláshoz Részletek Jegyek
  • 2020.03.31Vigyázz, jönnek az ellenőrök! Az ellenőrzésektől mindenki tart. Sok esetben azonban nem könnyű magunkat kiismerni a jogszabályok és az ellenőrzési folyamatok útvesztőjében. Ebben az eligazodásban szeretnénk segíteni olyan szakértőkkel, akik az ellenőrzések napi gyakorlatára látnak rá. Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter