Megjelent: 11 éve

Kiss Péter a KPMG egyik szektorának új globális vezetője

Új pozíciójában Kiss Péter (43) vezeti a KPMG globális energetikai és közüzemi (Power & Utilties) szektorra szakosodott, világszerte mintegy 160 partnert és több száz további kollégát magába foglaló üzletágát, mely különféle iparág-specifikus tanácsadási, adózási és könyvvizsgálati szolgáltatásokat kínál ügyfeleinek, áll a lapunknak eljuttatott közleményben.

Kiss Péter 2002-ben az Arthur Andersentől partnerként csatlakozott a KPMG Tanácsadó Kft.-hez, ahol a magyarországi energetikai és a közüzemi szektort kiszolgáló tanácsadási üzletág kialakítása volt elsődleges feladata, majd regionális pozícióba lépve az ágazat közép-kelet-európai koordinálását és fejlesztését bízták rá. E program keretében Kiss Péter jelenleg közel ötven, iparág-specifikus tanácsadási kompetenciával rendelkező szakember munkáját irányítja a régióban budapesti központtal, csoportjának ügyfélköre az energiaágazat ellátási láncának teljes vertikumára kiterjed.

A KPMG budapesti energetikai és közüzemi tanácsadó csoportja a KPMG kiemelt iparági fókuszú globális kompetencia-központok (Centre of Excellence) egyike, mely Kiss Péter globális tisztségéből kifolyólag a továbbiakban stratégiai szerepet tölt be a KPMG hálózatában. Budapest lesz a KPMG belső, iparági információs és tudásmenedzsment központja, mely hatékony eszköze lesz az üzletfejlesztésnek és az ügyféligények minél testre szabottabb, minél magasabb szintű kiszolgálásának.

A KPMG könyvvizsgálati, adó- és üzleti tanácsadási szolgáltatásokat nyújtó társaságok globális hálózata. Tagtársaságaink 144 országban működnek, és 137 000 szakembert foglalkoztatnak világszerte.

A KPMG Magyarországon több mint 600 munkatársat foglalkoztat - áll a szerkesztőségünknek eljuttatott sajtóanyagban.
  • 2020.06.16Gyakorlatban startol az új Tbj 2020. július 1-jétől már a mindennapos munka során alkalmazni kell a bérszámfejtés, járulékmegállapítás és az egészségbiztosítás pénzbeli ellátásainak megállapítása során is. Elméletben már sokat tudunk róla, de mi a helyzet a gyakorlati oldalon? Részletek Jegyek
  • 2020.08.30Sämling Solution most induló online nyílt képzései! Összes képzésünk elérhető online, professzionális csapatunk profi megoldásokkal a megszokott színvonalon a következő képzéseket ajánlja figyelmébe: Virtuális csapatok menedzselése, Practical Task&Project menedzsment, Hogyan oktassunk online, Kreatív problémamegoldás, Megtartó erőim a változó időkben, Reziliencia,Virtuális interjútechnika Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter