Megjelent: 10 éve

Kitüntetésekkel teli ügyvezetője lett az Educatio Felügyelő Bizottságának

Fröhlich Pétert, a P&Bert Kft. ügyvezetőjét választották az EDUCATIO Felügyelő Bizottságának elnökévé. A személyzeti tanácsadó színes önéletrajzzal rendelkező vezetője örömmel tesz eleget a felkérésnek - áll a portálunkhoz ejuttatott sajtóközleményben.

Az EDUCATIO Társadalmi Szolgáltató Nonprofit Korlátolt Felelősségű Társaságot a felsőoktatási felvételi rendszer fejlesztése és üzemeltetése, a felsőoktatási felvételi eljárás lebonyolítása és a felsőoktatási felvételihez kapcsolódó tájékoztatási feladatok ellátása céljából alapította az Oktatási Minisztérium.

Fröhlich Péter 15 éves tapasztalattal rendelkezik a személyzeti tanácsadás - executive search, toborzás, management consulting, PR tanácsadás, üzleti tanulmányok írása, piaci felmérések és kutatások készítése, újságírás, lobbying, közigazgatási tanácsadás, sajtókommunikáció - területén.

Az üzletember életrajza bővelkedik kitűntetésekben, és kötelességteljes tisztségekben. 1997-ben Houston város díszpolgárává avatták. 1998 és 2000 között a Fővárosi Önkormányzat Képviselője, majd a Fővárosi Munkaügyi Tanács tagja volt, majd az Informatikai Kormánybiztosság (IKB) IT piaci HR tanácsadójává nevezték ki. 2003-tól szakértőként dolgozott a Parlament Foglalkoztatáspolitikai Bizottságába delegált képviselők mellett, és még ebben az évben az Év Vállalkozójává (VOSZ) választották. Két éven át a Személyzeti Tanácsadók Magyarországi Szövetségének alelnökeként (vezető-kiválasztók szekció) is tevékenykedett.

1996-ban alapította a P&Bert Management Consulting Group személyzeti tanácsadó irodát, mely azóta is töretlen sikerrel bizonyít a piacon.

  • 2020.06.16Gyakorlatban startol az új Tbj 2020. július 1-jétől már a mindennapos munka során alkalmazni kell a bérszámfejtés, járulékmegállapítás és az egészségbiztosítás pénzbeli ellátásainak megállapítása során is. Elméletben már sokat tudunk róla, de mi a helyzet a gyakorlati oldalon? Részletek Jegyek
  • 2020.08.30Sämling Solution most induló online nyílt képzései! Összes képzésünk elérhető online, professzionális csapatunk profi megoldásokkal a megszokott színvonalon a következő képzéseket ajánlja figyelmébe: Virtuális csapatok menedzselése, Practical Task&Project menedzsment, Hogyan oktassunk online, Kreatív problémamegoldás, Megtartó erőim a változó időkben, Reziliencia,Virtuális interjútechnika Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter