Megjelent: 5 éve

Lefizethető tanár bukott le

Pénzért és Erzsébet-utalványért hunyt szemet egy tanár a mulasztások fölött a szombathelyi Savaria Szakképző Iskolában. A pedagógus azt elismerte, hogy aki fizetett, az kapott egy hét haladékot az elmaradt lecke pótlására - adja hírül a 444.hu.

Egy diák szerint a tanárnál a házi feladatokért kapott egyeseket lehetett megváltani pénzért. "Itt vagy okos valaki, vagy gazdag" - magyarázza egy rejtett kamerával készült felvételen a szombathelyi Savaria Szakképző Iskola tanára. A diákok szerint Szopori Lászlónak akár Erzsébet-utalvánnyal is fizethettek, ha nem akartak egyest. "Erzsébet-utalványt is hozhattok, boltba nekem is kell menni" - hallható a felvételen.

A portált az iskola arról értesítette írásban, hogy az említett tanár "az egyébként is befizetendő osztálypénzt" gyűjtötte csak be.

Az ügyet már a Klebelsberg Intézményfenntartó Központ is vizsgálja.

444.hu
  • 2020.03.207 Skills for Assertiveness_Egy napos nyelvi tréning A tréning nap 100%-ban gyakorlati feladatokra és a tapasztalati tanulásra épül. Egyedülálló alkalom, hogy az idegen nyelvi tudást felszínre hozzuk, gyakoroljuk, hasznos panel kifejezéseket rögzítsünk a folyékony és magabiztos megszólaláshoz Részletek Jegyek
  • 2020.03.31Vigyázz, jönnek az ellenőrök! Az ellenőrzésektől mindenki tart. Sok esetben azonban nem könnyű magunkat kiismerni a jogszabályok és az ellenőrzési folyamatok útvesztőjében. Ebben az eligazodásban szeretnénk segíteni olyan szakértőkkel, akik az ellenőrzések napi gyakorlatára látnak rá. Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter