Megjelent: 9 éve

Lehel Gábor az Union Biztosító élén

Július 16-ától Lehel Gábor (34) az Union Biztosító elnök-vezéigazgatója. Lehel Gábor sikeres nemzetközi karriert tudhat maga mögött, de a magyar piac sem ismeretlen számára, hiszen már 2008 óta az Union Biztosító - a Vienna Insurance Group legnagyobb magyar konszernvállalatának - igazgatósági tagja.

"Lehel Gábor munkájával az Union Biztosító hosszú távú fejlődését, a vállalat sikeres jövőjét fogja biztosítani. Személyében olyan vezetőt köszönthetünk, aki sokéves biztosítási szaktudással, nemzetközi tapasztalokkal rendelkezik, és a cégcsoportunkat is kiválóan ismeri. Lehel Gábor a Vienna Insurance Groupnál az elmúlt években különböző vezető pozíciókban bizonyította rátermettségét. Nagyon örülök, hogy a fő piacainkhoz tartozó Magyarországon egy fiatal, de nagyon tapasztalt menedzserre bízhatjuk ezt a fontos pozíciót" - mondta Dr. Günter Geyer, a Vienna Insurance Group vezérigazgatója, az Union Biztosító Felügyelő Bizottságának elnöke.

Lehel Gábor az Union Biztosító anyavállalatánál, a bécsi székhelyű Vienna Insurance Groupnál 2003-ban kezdett el dolgozni, a főtitkárság munkatársaként. 2005-től a csoport controlling- és rating- vezetője, majd 2006-tól a főtitkárság vezetője. 2008 óta az Union Biztosító igazgatóságának tagja, ezzel párhuzamosan 2010-ben a szlovák Kooperativában is igazgatósági taggá nevezték ki.

A Szombathelyről származó menedzser tanulmányait Tatabányán és Budapesten végezte, közgazdász diplomával rendelkezik. A Vienna Insurance Groupot megelőzően Lehel Gábor elemzőként, brókerként Budapesten dolgozott.
  • 2020.06.16Gyakorlatban startol az új Tbj 2020. július 1-jétől már a mindennapos munka során alkalmazni kell a bérszámfejtés, járulékmegállapítás és az egészségbiztosítás pénzbeli ellátásainak megállapítása során is. Elméletben már sokat tudunk róla, de mi a helyzet a gyakorlati oldalon? Részletek Jegyek
  • 2020.08.30Sämling Solution most induló online nyílt képzései! Összes képzésünk elérhető online, professzionális csapatunk profi megoldásokkal a megszokott színvonalon a következő képzéseket ajánlja figyelmébe: Virtuális csapatok menedzselése, Practical Task&Project menedzsment, Hogyan oktassunk online, Kreatív problémamegoldás, Megtartó erőim a változó időkben, Reziliencia,Virtuális interjútechnika Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter