Megjelent: 5 éve

Lemondott az MTVA vezérigazgatója

Augusztus 15-ei hatállyal távozik posztjáról Szabó László Zsolt, a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap vezérigazgatója, tudta meg a Napi Gazdaság.

Szabó László Zsolt 2013 októbere óta vezette az MTVA-t, a lap információi szerint a közmédia eddigi első embere nem indokolta távozását.

A leköszönő vezérigazgató a Médiatanács Elnökénél kezdeményezte munkaviszonya közös megegyezéssel történő megszüntetését 2015. augusztus 15-i hatállyal.A vezérigazgatói feladatokat augusztus 15-ig - az MTVA Szervezeti és Működési Szabályzata értelmében - a vezérigazgató-helyettes látja el - áll az MTVA közleményében.

Napi Gazdaság
  • 2020.09.24Adókonferencia Jöjjön el a SALDO Adókonferenciájára és ismerje meg az új TB törvény szabályait, valamint a külföldi partnereivel kötött szerződések ÁFA előírásait! Szerezzen biztos tudást, kreditpontokat, tájékozódjon szakértőinktől. Országosan 7 helyszínen várjuk. Részletek Jegyek
  • 2020.10.06Vigyázz, jönnek az ellenőrök! Az ellenőrzésektől mindenki tart. Sok esetben azonban nem könnyű magunkat kiismerni a jogszabályok és az ellenőrzési folyamatok útvesztőjében. Ebben az eligazodásban szeretnénk segíteni olyan szakértőkkel, akik az ellenőrzések napi gyakorlatára látnak rá. Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter