Megjelent: 12 éve

Maga alá temetett egy műszakvezetőt a ráömlő homok

Meghalt egy férfi, akire föld omlott egy teherautó platójáról csütörtökön kora reggel a Baranya megyei Bóly közelében - közölte az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság szóvivője.

Dobson Tibor elmondása szerint az útépítésen történt balesethez a tűzoltókat is riasztották, de mire a kiérkező egység tagjai kiásták a férfit, addigra életét vesztette. Zsobrák Péter, a baranyai rendőrség szóvivője azt közölte, hogy a 60 éves áldozat műszakvezetőként dolgozott az épülő M60-as autópályánál.

A baleset azért következett be, mert a teherautó sofőrje véletlenül ráhajtott a férfi lábára, aki nem tudott elugrani a lebillenő rakomány elől. A rendőr százados hozzátette, járművezető nem látta, hogy a műszakvezető mögötte áll, így miután rádöntötte a földet, a vezetőfülkéből kiszállva még hátra is kiáltott: "így jól lesz, főnök?". Az eset körülményeit a rendőrség és a munkavédelmi felügyelőség vizsgálja.

MTI/ Magyar Nemzet
  • 2020.06.16Gyakorlatban startol az új Tbj 2020. július 1-jétől már a mindennapos munka során alkalmazni kell a bérszámfejtés, járulékmegállapítás és az egészségbiztosítás pénzbeli ellátásainak megállapítása során is. Elméletben már sokat tudunk róla, de mi a helyzet a gyakorlati oldalon? Részletek Jegyek
  • 2020.08.30Sämling Solution most induló online nyílt képzései! Összes képzésünk elérhető online, professzionális csapatunk profi megoldásokkal a megszokott színvonalon a következő képzéseket ajánlja figyelmébe: Virtuális csapatok menedzselése, Practical Task&Project menedzsment, Hogyan oktassunk online, Kreatív problémamegoldás, Megtartó erőim a változó időkben, Reziliencia,Virtuális interjútechnika Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter