kapubanner for mobile
Megjelent: 2 hónapja

Magyar szakember lett a HOGAN globális vezetője

Fehér Zsoltot nevezte ki üzletfejlesztési alelnökévé a HR mérőeszközök piacán vezető Hogan Assessments. A HR tanácsadás területén így ő az első magyar felsővezető az Egyesült Államok piacán.

images

Robert Hogan és dr. Joyce több évtizedes kutatással bizonyította, hogy a személyiségnek milyen hatása van a szervezet hatékonyságára. A Hogan Assessments a munkaalkalmasságot és vezetői képességeket mérő személyiségtesztet elsőként intézményesítette a világon. Fehér Zsolt a Hogan Assessments személyiségteszt-fejlesztő cég Európáért felelős ügyvezetőjének pozíciójából lépett elő a cég üzletfejlesztési alelnökévé, a munkakört korábban csak amerikai állampolgárságú szakemberek töltötték be.

Fehér Zsolt 25 éve dolgozik HR területen, pályafutását a New York-i Kraft Food Internationalnél kezdte, majd Budapesten az Ernst&Young-nál dolgozott. 2009 óta a Hogan közép-kelet-európai disztribútorát, az Assessment Systemst irányította, 2011-től CEE disztribútorként dolgozott. 2017-től a Hogan európai ügyvezető igazgatója, ami 2022-ben kiegészült az indirekt csatornák vezetésével járó pozícióval is. 2023 májusától a Hogan Assessment üzletfejlesztésért felelős alelnökeként a vállalat globális értékesitési stratégiájáért és stratégiai tervezéséért felel.

Magyar szakember lett a HOGAN globális vezetője
Magyar szakember lett a HOGAN globális vezetője

 

Fehér Zsolt számos területen segítette a Hogan Assessments sikereit. 2018-ban az első regionális ICF nemzetközi konferenciát ő szervezte meg, melynek fő támogatója a Hogan Assessments volt. Az eseményen 35 ország 150 résztvevője és 25 nemzetközi előadója vett részt, mellyel a Hogan és az ICF közti globális szinten fennálló partnerséget is bemutatták. Zsolt szakmai tevékenysége során a Hogan disztribútorainak száma 20 százalékkal növekedett. Az új partnerek között Portugáliát, Szaúd-Arábiát, Vietnámot, Ománt, Egyiptomot, Írországot, Brazíliát és Spanyolországot is integrálta a szervezetbe. Munkája napi szinten 45 disztribútor, valamint kiemelt globális HR tanácsadó vállalkozás partner több mint 60 országával való tárgyalást és egyeztetést jelent, az Egyesült Államokban meglévő, főleg a Fortune 500-ból érkező, közvetlen ügyfelekkel együtt.

Vezetése alatt az iparág is jelentős növekedésen ment keresztül. A HR döntéseket támogató elemző eszközök szektora dinamikusan növekvő tendenciát mutatott, amely 2026-ra elérheti a 6,6 milliárd dolláros értéket a Rocket Hire, Talent Assesment Market 2021-es elemzése szerint. A személyiségmérés területe az elmúlt időszakban pedig technológiailag és ügyfél szinten is sokat változott. Az ügyfelek dinamikusabb, interaktívabb ábrázolásokat szeretnének látni a korábbi statikus riportok helyett. Az összehasonlító elemzések elvárása megemelkedett, illetve különösen fontossá vált a használt eszközök megbízhatósága, mert rengeteg olyan HR Tech start up vállalkozás jelent meg a szférában, akik nem validált eszközkészlettel dolgoznak.

“Nagy megtiszteltetés, hogy 15 év közös munka után a Hogan Assessments üzletfejlesztési alelnökének neveztek ki. Továbbra is kiemelt célom, hogy a Hogan megoldásait világszerte egyre több vállalat integrálja HR stratégiájába, hiszen globálisan a legfontosabb iparágak vezetőinek kiválasztását, fejlesztését támogatjuk, ez pedig óriási felelősség és rendkívül inspiráló feladat egyaránt” - mondta el Fehér Zsolt.

  • 2023.12.07IV. euChance KLUB Negyedik alkalommal és idén utoljára gyűlik össze az euChance Klub! Az izgalmas témák mellett értékeljük majd a Klub első évét is: sikerek és megoldásra váró feladatok számba vétele és a következő év tervezése.info button Részletek ticket button Jegyek
  • 2023.12.31Készüljön fel a külföldön való jelenlétre a Global Mobility modullal! A külföldi üzleti jelenlét komoly versenyelőnyt kínál, ám egyúttal számos jogi kérdést is felvet. Ha a szervezet nincs tisztában a hatályos jogi háttérrel (pl. nemzetközi közjog, közösségi jog, társasági jog, munkajog, adójog, társadalombiztosítási jog, idegenrendészeti jog), akkor számos probléma, kockázati tényező merülhet fel. Az alap szintű modul tartalmazza a szükséges jogi szabályokat, folyamatábrákat (pl. Közvetlen befektetési lehetőségek, Tartózkodási, letelepedési és munkavállalási közjogi szabályok, Munkajogi szabályok, Adózási szabályok). A plusz szint egy online kurzussal egészül ki.info button Részletek ticket button Jegyek
  • 2024.04.04Six Sigma Black Belt képzés 9 napos gyakorlatorientált, intenzív képzési program, amely készségszintre fejleszti a résztvevőket a 6 Sigma ismeretek elsajátításában, alapoktól a Green Belt ismereteken át magas szintű hatékonyságjavító projektek megvalósításáig. info button Részletek ticket button Jegyek