Szerző: HRPortal.hu hírszerkesztő - Forrás: MTI
Megjelent: 8 éve

Megtámadtak egy ellenőrt Budapesten

Ellenőrre támadt hétfő délelőtt egy bliccelő utas élettársa Budapesten a 14-es villamoson, a bántalmazott szája felrepedt, orvosi ellátásra szorult - tájékoztatta a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) az MTI-t.

A BKK közölte: a Lehel téren, a 14-es villamos végállomásánál egy nő érvényes jegy nélkül utazott, ezért az ellenőr megbüntette. A nő együttműködő volt, de utána értesítette élettársát, aki a végállomásra ment, benyitott az állomási helyiségbe, arcon ütötte az ellenőrt, majd elfutott. Az ellenőr értesítette a rendőrséget.

Legutóbb július 13-án, a 173E buszon bántalmaztak ellenőrt, az egyik - jegy nélküli - utas elutasította az ellenőrzést, a Bosnyák téren leszállt a buszról. A megállóban az utas megütötte a jegyellenőrt, majd dulakodni kezdtek.


  • 2020.08.30Sämling Solution most induló online nyílt képzései! Összes képzésünk elérhető online, professzionális csapatunk profi megoldásokkal a megszokott színvonalon a következő képzéseket ajánlja figyelmébe: Virtuális csapatok menedzselése, Practical Task&Project menedzsment, Hogyan oktassunk online, Kreatív problémamegoldás, Megtartó erőim a változó időkben, Reziliencia,Virtuális interjútechnika Részletek Jegyek
  • 2020.10.06Vigyázz, jönnek az ellenőrök! Az ellenőrzésektől mindenki tart. Sok esetben azonban nem könnyű magunkat kiismerni a jogszabályok és az ellenőrzési folyamatok útvesztőjében. Ebben az eligazodásban szeretnénk segíteni olyan szakértőkkel, akik az ellenőrzések napi gyakorlatára látnak rá. Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter