Megjelent: 10 éve

Melyik országban a legjobb adózni?

Adózási szempontból Vancouver a legjobb, Párizs pedig a legrosszabb befektetési célpont a KPMG felmérése szerint - írja a Napi Gazdaság.

images

Az egyes városok közötti különbségek közül a legjelentősebb eltérések az adózásban mutatkoznak - derül ki a KPMG felméréséből. Az Egyesült Államokban alacsonyabb az adóterhelés, mint Európában, de az eltérő iparágak adóterhelése igen eltérő lehet.

Ez attól függ, hogy melyik állam adóztatja meg jelentősen az élőmunkát - mondta László Csaba, a KPMG partnere. Ahol kifejezetten kedvező az adókörnyezet, az Kanada, Mexikó és Európán belül Hollandia. Ahol pedig kifejezetten magas a terhelés, az Japán, Franciaország, Olaszország és Németország.

Napi Gazdaság
  • 2020.06.16Gyakorlatban startol az új Tbj 2020. július 1-jétől már a mindennapos munka során alkalmazni kell a bérszámfejtés, járulékmegállapítás és az egészségbiztosítás pénzbeli ellátásainak megállapítása során is. Elméletben már sokat tudunk róla, de mi a helyzet a gyakorlati oldalon? Részletek Jegyek
  • 2020.08.30Sämling Solution most induló online nyílt képzései! Összes képzésünk elérhető online, professzionális csapatunk profi megoldásokkal a megszokott színvonalon a következő képzéseket ajánlja figyelmébe: Virtuális csapatok menedzselése, Practical Task&Project menedzsment, Hogyan oktassunk online, Kreatív problémamegoldás, Megtartó erőim a változó időkben, Reziliencia,Virtuális interjútechnika Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter