Megjelent: 9 éve

Merre tart a foglalkoztatás? - konferencia kkv-knak

Munkaerő-piaci konferenciát rendeznek cégvezetők és HR vezetők részére, "Merre tart a foglalkoztatás" címmel - olvasható a portálunkhoz eljuttatott sajtóközleményben. A rendezvényt 2011. február 17-én Pilisszentivánon tartják.

images

A konferencia a kis- és középvállalkozások számára szeretne gyakorlatias megközelítésű válaszokat adni munkaügyi és munkaerő-piaci teendőkkel kapcsolatban. Azokra a cégekre számítanak a rendezvény szervezői, amelyeknél az ügyvezetőnek, vagy a HR szakembernek kell komolyabb apparátus nélkül megoldania a komplett munkaügyes feladatokat.

Szó lesz arról, hogyan lehet megoldani önállóan a távozó szakemberek pótlását, nagyobb felvételnél a toborzást, vagy épp az elbocsájtás körüli jogi és "pszichológiai" teendőket. Rövid útmutatút kapnak a cégek arról, hogy milyen lehetőségek adottak a foglalkoztatás, vagy akár konkrétan a munkaszerződések területén. Hogyan kezelendő, ha egyre többen mondanak fel a cégnél, és mit kell tenni, ha pályakezdőket szeretnénk foglalkoztatni, vagy akár tanulmányi szerződéssel tovább képezni?

Az előadók, akik ugyan ezekkel a feladatokkal foglalkoznak a napi gyakorlatban konkrét példákon át mutatják be a teendőket. Az előadások után lehetőség lesz a szakértőkkel konzultációra is.
Mindez Pilisszentivánon, modern körülmények között. Mivel ez a konferencia egy sorozat első alkalma, ezért előzetes regisztráció esetén ezúttal ingyenes.
  • 2020.06.16Gyakorlatban startol az új Tbj 2020. július 1-jétől már a mindennapos munka során alkalmazni kell a bérszámfejtés, járulékmegállapítás és az egészségbiztosítás pénzbeli ellátásainak megállapítása során is. Elméletben már sokat tudunk róla, de mi a helyzet a gyakorlati oldalon? Részletek Jegyek
  • 2020.08.30Sämling Solution most induló online nyílt képzései! Összes képzésünk elérhető online, professzionális csapatunk profi megoldásokkal a megszokott színvonalon a következő képzéseket ajánlja figyelmébe: Virtuális csapatok menedzselése, Practical Task&Project menedzsment, Hogyan oktassunk online, Kreatív problémamegoldás, Megtartó erőim a változó időkben, Reziliencia,Virtuális interjútechnika Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter