Megjelent: 14 éve

Mihók Attila váltja Papp Bélát a Ringier élén

2007. november 1-től Mihók Attila a Ringier Kiadó Kft. új ügyvezető igazgatója. A korábbi vezető Papp Béla az újonnan létrehozott üzletfejlesztési vezető pozícióba kerül, tudta meg az mfor.hu.

November 1-től Mihók Attila vezeti a magyarországi Ringier Kiadót, emellett továbbra is a szerb Ringier első embere marad. Ez utóbbi pozícióban a szakember 2004 januárjától tevékenykedik.

A 31 éves Mihók Attila informatikai és üzleti tanulmányokat folytatott. 1997-ben a Nemzeti Sport napilapnál kezdett dolgozni, amelyet a Ringier csoport 1998-ban vásárolt meg. 1999 és 2001 között az IT és az online területeket felügyelte, mint IT és online igazgató. 2001-ben a Ringier Kiadó sport csoportjának a lapigazgatója, majd 2004-től a szerbiai Ringier ügyvezetője lett és 2006 augusztusától egy éven át a Ringier ukrajnai tevékenységéért is ő felelt.

Papp Béla 2007 november 1-jével kezdi meg működését az újonnan létrehozott üzletfejlesztési vezető pozícióban. A 46 éves szakember az új üzletek fejlesztéséért fog felelni a Ringier csoportban és Thomas Trüb, Csoport Igazgatósági Tagnak tartozik beszámolással, aki a cég Új Média aktivitásait irányítja.

Papp Béla történelmet és diplomáciát tanult a Georgetown Egyetemen, 1987 és 1996 között az Economist Csoportnak dolgozott Bécsben, ahol az alapító főszerkesztője volt a Business Central Europe havilapnak.

Ezt követően három évig az ABN AMRO Bank közép-kelet-európai marketing és kommunikációs igazgatója volt, majd 1999-ben csatlakozott a Sanoma Budapest kiadóhoz, mint a Figyelő üzleti sajtó csoport és internet tevékenységéért felelős vezetője.

2003 óta, majd öt éven át vezette a Ringier Kiadó Kft.-t, miközben a cég zászlóshajója, a Blikk jelentős fejlődésen ment keresztül, csakúgy, mint a kiadó maga, amely stratégiai terjeszkedést követően a magazin, online és nyomdai területek mellett a rendezvény, könyvkiadás és lapterjesztés terén, együttesen mintegy 60 százalékkal emelte forgalmát, miközben a profit is közel megháromszorozódott. A jövőben új feladata mellett Papp a Medialog előfizetés-terjesztési cégben igazgatósági tagi pozíciót is betölt.
  • 2021.08.10 Munkavédelmi technikus Munkavédelmi technikusra lehet szüksége minden olyan cégnek, amelynél kiemelten fontos a munkahelyi egészség és biztonság megvalósítása. A Munkavédelmi technikus ugyanis elősegíti a munkahelyi balesetek és foglalkozási megbetegedések megelőzését, valamint a munkavédelemre fordított költségek optimalizálást. Támogatja a munkáltatót a munkavédelmi kötelezettségek teljesítésében, ezzel hozzájárul a mulasztások és szabályszegések hátrányos személyi és anyagi következményeinek elkerüléséhez Részletek Jegyek
  • 2021.08.28Agilis Transformáció Leader képzés online, videokonferenciás Hazánkban egyre több és több vállalat lép az agilis átalakulás útjára, így felértékelődik az agilis transzformációt vezető szakemberek jelentősége. Az Agile Transformation Leader egy olyan szervezetfejlesztő szakember, aki felkészíti és végig kíséri az agilis átalakulás útján a vállalatot. Ügyfél-fókuszt, Design Thinking szemléletet hoz be, vezetőket coachol, csapatokat mentorál, miközben pozitív, felhatalmazó légkört teremt a szervezeten belül. Részletek Jegyek
  • 2021.09.23HR Basic Sajátítsd el évek helyett 12 napban az operatív HR munka legfontosabb eszközeit! HR gondolkodás e-learning videókkal, esettanulmányokkal, testre szabva gyakorlatorientáltan. Részletek Jegyek
  • 2021.09.28Kötelező visszaélés-bejelentési rendszer bevezetése, alkalmazása Az EU 2019/1937 sz. irányelve új kötelezettséget ír elő. Visszaélés-bejelentési rendszert kell alkalmazni. Minden 50 fő feletti munkavállalót foglalkoztató vállalkozásnak, továbbá a közszférában működő szervezetnek kötelező lesz visszaélés bejelentési rendszert kialakítania és működtetnie. Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter