Nem pályázik a Raiffeisen élére Bajnai "/>
Megjelent: 10 éve

Nem pályázik a Raiffeisen élére Bajnai

A leghatározottabban cáfolta az fn.hu-nak Szollár Domokos kormányszóvivő azt a keddi lapértesülést, mely szerint Bajnai Gordon a vezérigazgatói posztról tárgyal a Raiffeisen Bank vezetőivel Bécsben.

Bajnai Gordon Bécsben tartózkodik az Euromoney által szervezett nemzetközi konferencia díszvendégeként, ahol előadást is tart - nyilatkozta lapunknak Szollár Domokos. A kormányszóvivő a leghatározottabban cáfolta, hogy a kormányfő a Raiffeisen bank vezetőivel a vezérigazgatói posztról tárgyalna. Az Euromoney konferencián a teljes kelet-közép-európai pénzügyi szakmai elit képviselteti magát, való igaz, hogy Bajnai Gordon több vezetővel is találkozik - tette hozzá Szollár Domokos.

A Magyar Nemzet keddi számában megjelenő cikk lapinformációkra hivatkozva azt állította, hogy a keddi bécsi találkozó célja az, hogy Bajnai átvegye Felcsúti Pétertől az osztrák tulajdonban lévő óriásbank itteni vezérigazgatói székét.
  • 2020.06.16Gyakorlatban startol az új Tbj 2020. július 1-jétől már a mindennapos munka során alkalmazni kell a bérszámfejtés, járulékmegállapítás és az egészségbiztosítás pénzbeli ellátásainak megállapítása során is. Elméletben már sokat tudunk róla, de mi a helyzet a gyakorlati oldalon? Részletek Jegyek
  • 2020.08.30Sämling Solution most induló online nyílt képzései! Összes képzésünk elérhető online, professzionális csapatunk profi megoldásokkal a megszokott színvonalon a következő képzéseket ajánlja figyelmébe: Virtuális csapatok menedzselése, Practical Task&Project menedzsment, Hogyan oktassunk online, Kreatív problémamegoldás, Megtartó erőim a változó időkben, Reziliencia,Virtuális interjútechnika Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter