Megjelent: 10 éve

Nem sikerült a felvételi? Itt vannak az ingyenes nappali képzések

Július végén derültek ki az idei felsőoktatási ponthatárok és hamarosan a pótfelvételik ideje is lejár. Azok, akik nem jutottak be idén felsőoktatási intézménybe, vagy úgy döntöttek, hogy nem tanulnak tovább, de mégis szeretnének egy szakmát szerezni, számos lehetőség közül választhatnak.

images

Számos képzés közül választhatnak azok az érettségivel rendelkező fiatalok, akik úgy döntenek, hogy mégis szeretnének továbbtanulni. A Perfekt Szakközép- és Szakiskolánál például ingyenes nappali képzések közül választhatnak a továbbtanulni vágyók. A képzések időtartama fél év és két esztendő között mozog és az ország egész területét lefedve, összesen 15 városban választhatják a Perfekt alap-, közép- és felsőfokú szakképzéseit a diákok - áll a lapunknak eljuttatott közleményben.

A képzések nagy előnye, hogy iskolarendszerű szakképzést nyújtanak tanulói jogviszony létesítésével, vagyis diákigazolvány, 20 éves korig családi pótlék, egészségbiztosítás, ingyenes tankönyv, és árvaellátás jár a tanulóknak. Akik pedig felsőfokú szakképzésben vesznek részt, további előnyöket élvezhetnek. Megszerzett kreditpontjaikat ugyanis beszámíttathatják a főiskolákon, egyetemeken és a szakképzésben eltöltött négy félév sem számít bele az állam által finanszírozott tizenkét félévbe.

A Perfekt Szakközép- és Szakiskola természetesen a 23 év felettiekre is számít, hiszen korhatár nélkül minden tagintézményében esti tagozaton is indít képzéseket. Az esti tagozaton tanulók is kapnak diákigazolványt, így az ezzel járó utazási kedvezményt is igénybe vehetik. Az esti tagozaton a tanítás rendje alkalmazkodik a tanulók igényeihez, figyelembe véve munkahelyi elfoglaltságaikat is.

A Perfekt legkedveltebb szakképzései közé tartozik a pénzügyi- és számviteli ügyintéző, marketing- és reklámügyintéző, logisztikai ügyintéző, sportszervező menedzser, szociális gondozó, ápoló, banki szakügyintéző, és a jogi asszisztens.
  • 2019.11.21Transzformatív Team Coaching Lab A Transzformatív Team Coaching Lab alkalmat ad arra, hogy konkrét eseteken keresztül ismerkedj a módszertan erejével. Egy ügyféleset, amelyben a team coaching folyamat során transzformáltuk valódi kapcsolattá a csapatban élő projekciókat. Részletek Jegyek
  • 2019.12.05Adatvédelmi Tisztviselő /DPO Képzés – Dr. Kulcsár Zoltánnal /12. 05-06./ Az adatvédelmi tisztviselő képzés célja, hogy a résztvevők pontosan megismerjék az adatkezelők adatvédelmi kötelezettségeit, kialakuljon bennük az a szintű adatvédelmi tudatosság, amely alkalmassá teszi őket a GDPR szerinti adatvédelmi tisztviselői (DPO) feladatok ellátására. Részletek Jegyek
  • 2020.01.18 ICF akkreditált Jungiánus coach féléves továbbképzés Magyarországon először a nemzetközileg sikeres Jungian Coaching School továbbképzése, ami ICF krediteket ad, 2020 januártól júiusig, havonta egy hétvégén. Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter