Megjelent: 11 éve

Nem sikerült a felvételi? Itt vannak az ingyenes nappali képzések

Július végén derültek ki az idei felsőoktatási ponthatárok és hamarosan a pótfelvételik ideje is lejár. Azok, akik nem jutottak be idén felsőoktatási intézménybe, vagy úgy döntöttek, hogy nem tanulnak tovább, de mégis szeretnének egy szakmát szerezni, számos lehetőség közül választhatnak.

images

images

Számos képzés közül választhatnak azok az érettségivel rendelkező fiatalok, akik úgy döntenek, hogy mégis szeretnének továbbtanulni. A Perfekt Szakközép- és Szakiskolánál például ingyenes nappali képzések közül választhatnak a továbbtanulni vágyók. A képzések időtartama fél év és két esztendő között mozog és az ország egész területét lefedve, összesen 15 városban választhatják a Perfekt alap-, közép- és felsőfokú szakképzéseit a diákok - áll a lapunknak eljuttatott közleményben.

A képzések nagy előnye, hogy iskolarendszerű szakképzést nyújtanak tanulói jogviszony létesítésével, vagyis diákigazolvány, 20 éves korig családi pótlék, egészségbiztosítás, ingyenes tankönyv, és árvaellátás jár a tanulóknak. Akik pedig felsőfokú szakképzésben vesznek részt, további előnyöket élvezhetnek. Megszerzett kreditpontjaikat ugyanis beszámíttathatják a főiskolákon, egyetemeken és a szakképzésben eltöltött négy félév sem számít bele az állam által finanszírozott tizenkét félévbe.

A Perfekt Szakközép- és Szakiskola természetesen a 23 év felettiekre is számít, hiszen korhatár nélkül minden tagintézményében esti tagozaton is indít képzéseket. Az esti tagozaton tanulók is kapnak diákigazolványt, így az ezzel járó utazási kedvezményt is igénybe vehetik. Az esti tagozaton a tanítás rendje alkalmazkodik a tanulók igényeihez, figyelembe véve munkahelyi elfoglaltságaikat is.

A Perfekt legkedveltebb szakképzései közé tartozik a pénzügyi- és számviteli ügyintéző, marketing- és reklámügyintéző, logisztikai ügyintéző, sportszervező menedzser, szociális gondozó, ápoló, banki szakügyintéző, és a jogi asszisztens.
  • 2020.08.30Sämling Solution most induló online nyílt képzései! Összes képzésünk elérhető online, professzionális csapatunk profi megoldásokkal a megszokott színvonalon a következő képzéseket ajánlja figyelmébe: Virtuális csapatok menedzselése, Practical Task&Project menedzsment, Hogyan oktassunk online, Kreatív problémamegoldás, Megtartó erőim a változó időkben, Reziliencia,Virtuális interjútechnika Részletek Jegyek
  • 2020.09.17HR Basic képzés HR feladatai vannak? Szeretné rendszerezni ismereteit, vagy szeretné összevetni saját gyakorlatát a másokéval, illetve egyszerűen csak érdeklődik a téma iránt? Nálunk megtanulhatja mit és hogyan kell hatékonyan csinálni. Jöjjön el képzésünkre és sajátítsa el – évek helyett 11 napban – az operatív HR munka legfontosabb eszközeit! Részletek Jegyek
  • 2020.10.06Vigyázz, jönnek az ellenőrök! Az ellenőrzésektől mindenki tart. Sok esetben azonban nem könnyű magunkat kiismerni a jogszabályok és az ellenőrzési folyamatok útvesztőjében. Ebben az eligazodásban szeretnénk segíteni olyan szakértőkkel, akik az ellenőrzések napi gyakorlatára látnak rá. Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter