Megjelent: 5 éve

Novemberben ismét ELTE Virtuális Állásbörze

Az elmúlt évek sikereire való tekintettel 2014. november 11-13. között az ELTE Hallgatói Karrier- és Szolgáltató Központ immár ötödik alkalommal rendezi meg az ELTE Virtuális Állásbörzét.

Az állásbörze felülete a novemberre megújuló allasborze.elte.hu, ami egy hagyományos kiállítói tér mintájára a börze idején standokkal töltődik fel. A standoknál lehetőség lesz az álláskeresők számára releváns céginformációk letöltésére és az álláshirdetésekre való jelentkezésre, valamint az állásokra jelentkezők a honlapon beküldhetik átnézésre az önéletrajzukat, amit az ELTE Karrierközpont munkatársai ellenőriznek és kijavítva visszaküldenek az érdeklődőknek.

A virtuális állásbörze rugalmasabban látogatható, mint a hagyományos állásbörzék, így azok számára is lehetővé válik a karrierépítéssel és az álláskereséssel kapcsolatos tájékozódás, akik személyesen nem tudnak ellátogatni ilyen típusú rendezvényekre.

Az ingyenes börze ideje alatt az ELTE karrierközpontjának munkatársai online, telefonon és személyesen is az érdeklődők rendelkezésére állnak.
A Virtuális Állásbörzére minden olyan vállalat, szervezet vagy közintézmény jelentkezhet, amelynek legalább egy üres pozíciója vagy gyakornoki helye van.

A kiállítók jelentkezését 2014. november 3. hétfő 22:00-ig várják a szervezők, az allasborze.elte.hu/regisztracio oldalon.
  • 2019.11.21Transzformatív Team Coaching Lab A Transzformatív Team Coaching Lab alkalmat ad arra, hogy konkrét eseteken keresztül ismerkedj a módszertan erejével. Egy ügyféleset, amelyben a team coaching folyamat során transzformáltuk valódi kapcsolattá a csapatban élő projekciókat. Részletek Jegyek
  • 2019.12.05Adatvédelmi Tisztviselő /DPO Képzés – Dr. Kulcsár Zoltánnal /12. 05-06./ Az adatvédelmi tisztviselő képzés célja, hogy a résztvevők pontosan megismerjék az adatkezelők adatvédelmi kötelezettségeit, kialakuljon bennük az a szintű adatvédelmi tudatosság, amely alkalmassá teszi őket a GDPR szerinti adatvédelmi tisztviselői (DPO) feladatok ellátására. Részletek Jegyek
  • 2020.01.18 ICF akkreditált Jungiánus coach féléves továbbképzés Magyarországon először a nemzetközileg sikeres Jungian Coaching School továbbképzése, ami ICF krediteket ad, 2020 januártól júiusig, havonta egy hétvégén. Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter