Megjelent: 6 éve

Novemberben ismét ELTE Virtuális Állásbörze

Az elmúlt évek sikereire való tekintettel 2014. november 11-13. között az ELTE Hallgatói Karrier- és Szolgáltató Központ immár ötödik alkalommal rendezi meg az ELTE Virtuális Állásbörzét.

images

Az állásbörze felülete a novemberre megújuló allasborze.elte.hu, ami egy hagyományos kiállítói tér mintájára a börze idején standokkal töltődik fel. A standoknál lehetőség lesz az álláskeresők számára releváns céginformációk letöltésére és az álláshirdetésekre való jelentkezésre, valamint az állásokra jelentkezők a honlapon beküldhetik átnézésre az önéletrajzukat, amit az ELTE Karrierközpont munkatársai ellenőriznek és kijavítva visszaküldenek az érdeklődőknek.

A virtuális állásbörze rugalmasabban látogatható, mint a hagyományos állásbörzék, így azok számára is lehetővé válik a karrierépítéssel és az álláskereséssel kapcsolatos tájékozódás, akik személyesen nem tudnak ellátogatni ilyen típusú rendezvényekre.

Az ingyenes börze ideje alatt az ELTE karrierközpontjának munkatársai online, telefonon és személyesen is az érdeklődők rendelkezésére állnak.
A Virtuális Állásbörzére minden olyan vállalat, szervezet vagy közintézmény jelentkezhet, amelynek legalább egy üres pozíciója vagy gyakornoki helye van.

A kiállítók jelentkezését 2014. november 3. hétfő 22:00-ig várják a szervezők, az allasborze.elte.hu/regisztracio oldalon.
  • 2020.06.16Gyakorlatban startol az új Tbj 2020. július 1-jétől már a mindennapos munka során alkalmazni kell a bérszámfejtés, járulékmegállapítás és az egészségbiztosítás pénzbeli ellátásainak megállapítása során is. Elméletben már sokat tudunk róla, de mi a helyzet a gyakorlati oldalon? Részletek Jegyek
  • 2020.08.30Sämling Solution most induló online nyílt képzései! Összes képzésünk elérhető online, professzionális csapatunk profi megoldásokkal a megszokott színvonalon a következő képzéseket ajánlja figyelmébe: Virtuális csapatok menedzselése, Practical Task&Project menedzsment, Hogyan oktassunk online, Kreatív problémamegoldás, Megtartó erőim a változó időkben, Reziliencia,Virtuális interjútechnika Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter
További cikkek
Kölcsönzött munkaerőt keres az elbocsátottak helyére az oroszlányi Wescast

Munkaerő közvetítő cégen keresztül toboroz dolgozókat a Wescast, mely a szakszervezet szerint 180 embert bocsátott el nemrég. Teljes cikk

Augusztus 31-ig lehet pályázni a munkahelyvédelmi programra

Van olyan nagyvállalat, amelyik 3500 dolgozójával vesz részt a programban - mondta el Bodó Sándor foglalkoztatáspolitikáért felelős államtitkár. Teljes cikk

266 ezer 300 forint volt a nettó átlagkereset márciusban

A reálkereset 4,6, a nettó átlagkereset 9,6 százalékkal nőtt z előző év azonos időszakához képest. Teljes cikk