Orbán lesz Gyurcsány új munkatársa "/>
Megjelent: 14 éve

Orbán lesz Gyurcsány új munkatársa

A multinacionális reklámcégeknél itthon, New York-ban és Ázsiában jelentős karriert befutott Orbán Péter lesz a kormányzati kommunikáció új nagyágyúja – tudta meg az Index.

Gyurcsány Ferenc utolsó 2006-os sajtótájékoztatóján kettesre értékelte a kormányzati reformok és gyakorlatilag a kormány munkájának kommunikációját. Az Index információi szerint a miniszterelnök az év elején teljesen átalakítja a kormány PR-szervezetét.

Gál marad

A kormányzati kommunikáció főfelelőse a kritika ellenére Gál J. Zoltán marad. Sőt miután Gál MEH-es államtitkári posztjáról hamarosan Gyurcsány kabinetfőnökévé lép elő, még több feladat összpontosul majd a kezében. Hozzá tartoznak a kormányfő sajtókapcsolatai, valamint a kormány és a minisztériumok kommunikációja is.

Az év végén távozott a kormány kommunikációs csapatából Batiz András, Tóth Miklós és Szigetvári Viktor is. Az biztos, hogy az eddigi hatáskörben nem marad meg az – eddig Batiz által betöltött – kommunikációs főigazgatói poszt, arról pedig egyelőre még nincs döntés, hogy lesz-e a Miniszterelnöki Hivatalban kommunikációs szakállamtitkári poszt, ami Tóth Miklós felmondásával üresedett meg.

Néhány hét múlva csatlakozik Orbán

Az Index információi szerint biztos viszont, hogy a Young & Rubicam reklámügynökség nemzetközi karriert befutott - régiós igazgatói posztot is megjárt - szakembere, a 43 éves Orbán Péter néhány hét múlva csatlakozik Gál csapatához. A New Yorkból hazacsábított reklámos irányíthatja majd a kormány fizetettreklám-ügyeit. Reklámfilmek, plakátok, brosúrák és egyéb kiadványok kitalálása, megrendelése, a reklámügyek lebonyolítása tartozik majd hozzá. Ez lesz az egyetlen kommunikációs terület, ami szervezetileg nem tartozik majd Gál J. Zoltán alá.
  • 2020.08.30Sämling Solution most induló online nyílt képzései! Összes képzésünk elérhető online, professzionális csapatunk profi megoldásokkal a megszokott színvonalon a következő képzéseket ajánlja figyelmébe: Virtuális csapatok menedzselése, Practical Task&Project menedzsment, Hogyan oktassunk online, Kreatív problémamegoldás, Megtartó erőim a változó időkben, Reziliencia,Virtuális interjútechnika Részletek Jegyek
  • 2020.09.17HR Basic képzés HR feladatai vannak? Szeretné rendszerezni ismereteit, vagy szeretné összevetni saját gyakorlatát a másokéval, illetve egyszerűen csak érdeklődik a téma iránt? Nálunk megtanulhatja mit és hogyan kell hatékonyan csinálni. Jöjjön el képzésünkre és sajátítsa el – évek helyett 11 napban – az operatív HR munka legfontosabb eszközeit! Részletek Jegyek
  • 2020.10.06Vigyázz, jönnek az ellenőrök! Az ellenőrzésektől mindenki tart. Sok esetben azonban nem könnyű magunkat kiismerni a jogszabályok és az ellenőrzési folyamatok útvesztőjében. Ebben az eligazodásban szeretnénk segíteni olyan szakértőkkel, akik az ellenőrzések napi gyakorlatára látnak rá. Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter
További cikkek
MSZP: elszegényedés vár a nyugdíjba vonulókra

Az MSZP szerint a nyugdíjak emelésekor a bérek növekedését is figyelembe kéne vennie a kormánynak. Teljes cikk

Ezeken a helyeken tart ellenőrzést a NAV a következő napokban

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal közzétette, hogy hol fognak vizsgálódni az adóellenőrök augusztusban. Teljes cikk

320 ezres alapfizetéssel keres dolgozókat a BKV, végzettség sem kell

Ismét intenzív toborzási kampányba kezdett a BKV, utaskoordinátorokat keresnek - írja a Pénzcentrum. Teljes cikk

Kapcsolódó hírek