Szerző: HRPortal.hu hírszerkesztő - Forrás: MTI
Megjelent: 8 éve

Országos állásbörze a Budapesti Corvinus Egyetemen

Országos, integrált állásbörze nyílik ma a Budapesti Corvinus Egyetemen, a kétnapos mustrára diplomázókat és friss diplomásokat várnak.

images

A KarrierExpo az alma mater Fővám téri főépületében nyitja meg kapuit, a rendezvényen csaknem hetven cég képviselteti magát, mintegy 1500-2000 állás- és szakmai gyakorlati helyre lehet majd pályázni.

A szervezők tájékoztatása szerint a legtöbb munkaadó pénzügyi, informatikai és számviteli pozíciókat kínál. A gyakornoki programok mellett az élmezőnyben az értékesítési/kereskedelmi, a kontrolling, a műszaki, logisztikai, marketing, HR és tanácsadási állások szerepelnek.

A kiállítók leggyakrabban bruttó 200-300 ezer forintot ajánlanak fel kezdő fizetésként a friss diplomásoknak - olvasható a tájékoztatóban, amely szerint ma egy frissen végzett átlagosan 270 ezer bruttó fizetésre számíthat.

Mint írták, a felkészült friss diplomásokkal szembeni legfontosabb elvárások listáját évek óta változatlanul vezeti a kommunikáció, az idegennyelv ismerete, a csapatban való együttműködés képessége és a jó problémamegoldó képesség. Ezeket a jellemzőket szorosan követi az ügyfélközpontúság, az elhivatottság, a kezdeményezőkészség, a teljesítményorientált szemlélet, valamint a fejlődés szándéka.
  • 2020.02.20Készülj fel a 2020-as Munka törvénykönyve változására! Hogyan kell előkészíteni munkajogi szempontból a felmondást? Hogyan működhet jogszerűen az elektronikus munkaidő nyilvántartás? Milyen változások várhatók a Munka törvénykönyvében, az elfogadott uniós irányelvek tükrében? Milyen tanulságok vonhatók le a legújabb munkaügyi bírói gyakorlatból? Részletek Jegyek
  • 2020.02.20recruiTECH Idén minden eddiginél erősebb programmal, számos külföldi (IRL, UK, PL) és hazai előadóval indítjuk útjára a recruiTECH, 2020.02.20-i eseményünket! Várjuk szeretettel a toborzási szakma színe-javát, és mindenkit, aki felelősséget érez a tehetségek megtalálásában. Részletek Jegyek
  • 2020.03.31Vigyázz, jönnek az ellenőrök! Az ellenőrzésektől mindenki tart. Sok esetben azonban nem könnyű magunkat kiismerni a jogszabályok és az ellenőrzési folyamatok útvesztőjében. Ebben az eligazodásban szeretnénk segíteni olyan szakértőkkel, akik az ellenőrzések napi gyakorlatára látnak rá. Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter