Megjelent: 11 éve

Pannon Lapok: új főosztály, régi és új emberekkel

Új média főosztályt hozott létre a Pannon Lapok Társasága az online terület fejlesztésére december 10-től - áll a lapunknak eljuttatott közleményben.

Összhangban az anyacég, a WAZ törekvéseivel a Pannon Lapok Társasága (PLT) is erősíteni kívánja online aktivitását. Ennek első lépéseként Nagy Zoltán Péter operatív ügyvezető igazgató irányítása alatt létrejött az új média főosztály. A divízió élére Tantalics József, a PLT informatikai főosztályvezetője került, megtartva korábbi pozícióját is. Végzettségét tekintve mérnök-közgazdász, német és angol nyelvismerettel. Tantalics József 1990 eleje óta dolgozik a kiadónál, eddigi tevékenysége során valamennyi fontos projektben közreműködött, mind a print, mind pedig online területen, előbb munkatársként, majd pedig főosztályvezetőként. Az új média divízióban az operatív, fejlesztési, üzleti és marketing ügyekért felelős, munkáját tartalmi kérdésekben online főszerkesztőként Török Tibor, a Vas Népe korábbi főmunkatársa segíti.

A Pannon Lapok a konszernhez tartozó külföldi és magyar (WAZ, Türingia, HVG stb.) médiavállalatokkal együttműködve dolgozta ki az új online koncepcióját. Ennek lényege, hogy a kiadó helyi és országos portálok kialakításával, valamint különböző üzleti modellek bevezetésével erősíti pozícióját és ismertségét az internetes piacon az elkövetkezendő években. Az átalakuló lapportálok és az új oldalak a szinergia-hatásokat kihasználva a nyomtatott újságokkal együttműködő, ám saját tartalmat kínáló, önálló termékek lesznek, és integrálják az együttes (print és internet) megjelenési lehetőségből fakadó előnyöket.
  • 2020.03.207 Skills for Assertiveness_Egy napos nyelvi tréning A tréning nap 100%-ban gyakorlati feladatokra és a tapasztalati tanulásra épül. Egyedülálló alkalom, hogy az idegen nyelvi tudást felszínre hozzuk, gyakoroljuk, hasznos panel kifejezéseket rögzítsünk a folyékony és magabiztos megszólaláshoz Részletek Jegyek
  • 2020.03.31Vigyázz, jönnek az ellenőrök! Az ellenőrzésektől mindenki tart. Sok esetben azonban nem könnyű magunkat kiismerni a jogszabályok és az ellenőrzési folyamatok útvesztőjében. Ebben az eligazodásban szeretnénk segíteni olyan szakértőkkel, akik az ellenőrzések napi gyakorlatára látnak rá. Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter