Megjelent: 1 hónapja

Rabok is gyártják majd a MÁV-dolgozók cipőit

Egy 40 fogvatartottat is foglalkoztató cég nyerte a MÁV Szolgáltató Központ Zrt. mintegy 42 ezer munkavédelmi és egyéb lábbeli gyártására kiírt tenderét.

Mintegy 42 ezer pár különféle, részben munkavédelmi és egyéb lábbeli beszerzésére írt ki közbeszerzési eljárást a MÁV Szolgáltató Központ Zrt. A tendert az Ipoly Cipőgyár Termelő és Szolgáltató Kft. nyerte, így 475 millió forint értékben összesen 41 ezer 744 pár különféle lábbelit gyárthat a vasúttársaság dolgozói számára - írja a Világgazdaság.

A MÁV 36,2 ezer pár egyen- és forma lábbeli, valamint munka-, védő- és biztonsági lábbeli mellett 5,5 ezer pár gumicsizma és különleges lábbeli beszerzésére kért és kapott megfelelő ajánlatot.

Komoly pluszpontokat ért az elbírálás során, hogy az Ipoly Cipőgyár Termelő és Szolgáltató Kft. 40 fogvatartottat is foglalkoztat.

A társaság szimbiózisban működik a Balassagyarmati Fegyház és Börtönnel, fióktelepe van Egerben, a Heves Megyei Büntetés-végrehajtási Intézetben is. A vállalat jogelődje 1954-ben alakult, fő profilként lábbeligyártásra.

Tavalyi évét az Ipoly Cipőgyár Kft. 1,8 milliárdos árbevétel mellett 101 millió forint veszteséggel zárta, de az előző két évben, 2018-ban és 2017-ben 2,1-2,5 milliárdos árbevételt és 81-215 millió forintos eredményt ért el.
  • 2020.11.17Toborzás a LinkedIn-en és a Facebook-on - ONLINE A Toborzás a LinkedIn-en és a Facebookon 1 napos workshopon délelőtt kérdést kaphat LinkenInnel kapcsolatos kérdéseire, szó lesz továbbá a vállalati oldal fontos elemeiről, karrieroldalról és oldal-analitikákról. Délután példákkal színesítve ismerkedhet meg a kampánykezeléssel, kapcsolati háló felépítésének kérdéseivel és egyéb, Facebookkal kapcsolatos funkcióval. Részletek Jegyek
  • 2020.11.23Művezető képzés A művezetők szakmai továbbképzése a vezetői feladataik eredményes és hatékony ellátására. A résztvevők vezetői, problémamegoldási és termelékenységfejlesztési készségeinek fejlesztése konkrét feladatokon, szituációs játékokon, esettanulmányokon keresztül. Részletek Jegyek
  • 2020.12.05 Teljesítménymenedzsment és motiváció A résztvevők megtanulják, beosztottjaik teljesítményére ható területek helyes menedzselését. Képessé válnak akár munkavégzés közben hatásos, rövid coaching beszélgetések levezetésére. Megismerik a teljesítmény menedzsment eszközrendszerét. Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter