Megjelent: 6 éve

Steve Nibbelink a Nemzetközi Egészségügy-biztonsági Alapítvány új elnöke

A Schneider Electric bejelentette, hogy a vállalat egészségügy-biztonsági és valós idejű helymeghatározási szolgáltatásokért felelős globális vezetőjét, Steve Nibbelinket nevezték ki az International Healthcare Security & Safety Foundation (IHSSF) elnökévé, így 2014. január 1-től ő tölti be elődje, Ed Stedman pozícióját, áll a cég közleményében.

Steve Nibbelink elnöki kinevezését megelőzően 27 évig dolgozott a biztonságtechnikai iparágban, különböző értékesítési, marketing-, menedzseri és vezetői pozíciókban. A Schneider Electric vállalatnál 2005 óta dolgozik, ahol az egészségügy-biztonsági és valós idejű helymeghatározási szolgáltatások globális vezetője. Elkötelezetten segíti az egészségügyi létesítményeket abban, hogy barátságos és biztonságos környezetet biztosíthassanak a betegek, a látogatók és az alkalmazottak számára.

A korábbi elnök Ed Stedman, aki közel 6 évig töltötte be posztját, úgy véli, az alapítvány elnökének elsődleges feladata, hogy iránymutatást nyújtson a kuratórium tagjainak és biztosítsa a szervezet számára a kitűzött célok megvalósítását.
  • 2020.05.22Asszertív online kommunikáció – Online tréning 100%-ban gyakorlati feladatokra épülő, tréning jellegű képzésünk 3 egységből áll, melyek egymáshoz közeli napokon kerülnek megtartásra és egymásra épülnek, így a tudás elmélyítése az intenzitás és ismétlési lehetőség által garantált, a beszéd gördülékenny, választékos és magabiztos lesz. Részletek Jegyek
  • 2020.06.16Gyakorlatban startol az új Tbj 2020. július 1-jétől már a mindennapos munka során alkalmazni kell a bérszámfejtés, járulékmegállapítás és az egészségbiztosítás pénzbeli ellátásainak megállapítása során is. Elméletben már sokat tudunk róla, de mi a helyzet a gyakorlati oldalon? Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter