Megjelent: 12 éve

Stylist képzés a Berzsenyi Dániel Főiskolán

Divattanácsadáshoz, imázs-alakításhoz szükséges alapismereteket ad a Berzsenyi Dániel Főiskola Felnőttképzési Központ stylist képzése.

A sylist a divattrendeket, öltözködés- és viselkedéskultúrát ismerő kreatív, alkotó szakember. A divattanácsadó feladata, hogy létrehozza öltözködésünkben a harmóniát, közreműködése teremti meg az egyéniségünkhöz illő vizuális összhangot.

A tanfolyamon részt vevők a divattörténet, az anyagismeret és a divatrajz tantárgyak után a szeptemberben kezdődő szemeszterben stílustan, divattervezés, modellezés, színelmélet, színharmónia, személyiség-lélektan tantárgyakat tanulnak. Ezen kívül a gyakorlatban sajátíthatják el a számítógépes divattervezés és szabásrajz-készítés alapjait, a kurzus végén pedig smink- és frizura-tanácsadást tanulnak. A hallgatók a tanfolyam elvégzéséről tanúsítványt kapnak.

edupress.hu
  • 2020.03.207 Skills for Assertiveness_Egy napos nyelvi tréning A tréning nap 100%-ban gyakorlati feladatokra és a tapasztalati tanulásra épül. Egyedülálló alkalom, hogy az idegen nyelvi tudást felszínre hozzuk, gyakoroljuk, hasznos panel kifejezéseket rögzítsünk a folyékony és magabiztos megszólaláshoz Részletek Jegyek
  • 2020.03.31Vigyázz, jönnek az ellenőrök! Az ellenőrzésektől mindenki tart. Sok esetben azonban nem könnyű magunkat kiismerni a jogszabályok és az ellenőrzési folyamatok útvesztőjében. Ebben az eligazodásban szeretnénk segíteni olyan szakértőkkel, akik az ellenőrzések napi gyakorlatára látnak rá. Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter