Szerző: HR Portal
Megjelent: 10 éve

Társasjátékkal népszerűsítették a diplomás pályakövetést

Útkereső társasjátékával látogatott el az Educatio Nonprofit Kft. a hetekben zajlott gólyatáborokba. A játék a Diplomás Pályakövetés Rendszerét hivatott népszerűsíteni a leendő hallgatók körében, hiszen az idén felvettek az elsők között tapasztalhatják meg a rendszer előnyeit, többek között azt, hogy pontos képet kaphatnak majd végzettségük piaci értékéről.

Az Útkereső program augusztus 23-án, a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Villamosmérnöki és Informatikai Karának gólyatáborában, Tatán debütált nagy érdeklődést vonzva, majd további négy helyszínre látogatott el.
Az Útkereső dobókockás társasjátékkal a hallgatói élet főbb állomásain lépegethettek végig a gólyatáborok résztvevői az érettségitől kezdve a diploma megszerzéséig. Az útvonalat több buktató nehezítette - ami minden esetben büntetést vont maga után -, a pályát sikerrel teljesítők ajándékot, a győztes külön jutalmat nyert. Az ajándékok között szerepelt, hogy a játékosok a következő félévben ingyen vehetik igénybe a Kempelen Farkas Hallgatói Információs Központ szolgáltatásait. A tapasztalatok azt mutatják, hogy a gólyatáborokban részt vevő gólyák tudatosan készülnek tanulmányi éveikre és az azt követő időszakra is. Többségük konkrét célokkal vág neki felsőoktatási tanulmányainak a későbbi szakmai elképzeléseinek elérése érdekében. Az Útkereső program utolsó állomása az Eszterházy Károly Főiskola gólyatábora volt, addigra négy helyszínen népszerűsítette a Diplomás Pályakövetés Rendszerét az Educatio.

Edupress.hu
  • 2020.03.207 Skills for Assertiveness_Egy napos nyelvi tréning A tréning nap 100%-ban gyakorlati feladatokra és a tapasztalati tanulásra épül. Egyedülálló alkalom, hogy az idegen nyelvi tudást felszínre hozzuk, gyakoroljuk, hasznos panel kifejezéseket rögzítsünk a folyékony és magabiztos megszólaláshoz Részletek Jegyek
  • 2020.03.31Vigyázz, jönnek az ellenőrök! Az ellenőrzésektől mindenki tart. Sok esetben azonban nem könnyű magunkat kiismerni a jogszabályok és az ellenőrzési folyamatok útvesztőjében. Ebben az eligazodásban szeretnénk segíteni olyan szakértőkkel, akik az ellenőrzések napi gyakorlatára látnak rá. Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter