Szerző: HRPortal.hu hírszerkesztő - Forrás: MTI
Megjelent: 7 éve

Történelmi csúcson a munkanélküliség Franciaországban

Márciusban 3,225 millió volt a regisztrált munkanélküliek száma, ami 1,2 százalékkal több, mint februárban volt - közölte a francia munkaügyi minisztérium csütörtökön.

Ez volt a huszonharmadik egymást követő hónap, hogy emelkedett a munkanélküliek száma. Tavaly márciushoz képest 11,5 százalékkal több álláskeresőt regisztráltak.

A negyedévente közölt munkanélküliségi ráta tavaly év végén tizenhárom éves csúcsra, 10,6 százalékra emelkedett, és júniusban várhatóan eléri a 11 százalékot Franciaországban.
  • 2020.09.24Adókonferencia Jöjjön el a SALDO Adókonferenciájára és ismerje meg az új TB törvény szabályait, valamint a külföldi partnereivel kötött szerződések ÁFA előírásait! Szerezzen biztos tudást, kreditpontokat, tájékozódjon szakértőinktől. Országosan 7 helyszínen várjuk. Részletek Jegyek
  • 2020.10.06Vigyázz, jönnek az ellenőrök! Az ellenőrzésektől mindenki tart. Sok esetben azonban nem könnyű magunkat kiismerni a jogszabályok és az ellenőrzési folyamatok útvesztőjében. Ebben az eligazodásban szeretnénk segíteni olyan szakértőkkel, akik az ellenőrzések napi gyakorlatára látnak rá. Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter