Megjelent: 6 éve

Új felsővezető a WING irodaportfoliójának élén

Schőmer Norbert tölti be a WING Zrt. irodaprojektekért felelős vezérigazgató-helyettesei pozícióját az idei évtől.

Az új vezető feladata a vállalati irodaportfolió hatékony és strukturált hasznosítása, az irodafejlesztési tevékenység irányítása és az előkészítés alatt álló nagy volumenű fejlesztési projektek megvalósítása – írja a vállalat lapunkhoz eljuttatott közleménye.

Schőmer Norbert (44) nagy gyakorlattal rendelkező ingatlanpiaci szakember. Korábban az AIG/Lincoln magyarországi ügyvezető igazgatói pozícióját töltötte be. Azt megelőzően több mint 10 évig az AIG/Lincoln Fejlesztési igazgatójaként tevékenykedett, operatívan irányítva az ingatlanfejlesztő cég valamennyi jelentős magyarországi beruházását. Nemzetközi tapasztalatokra tett szert Horvátországban, Szerbiában és Spanyolországban, ahol irodaház projektek felkutatásán, illetve logisztikai projektek re-strukturálásán dolgozott. Az AIG/Lincoln előtt a DTZ ingatlan-tanácsadónál alapozta meg a cég ipari divíziójának stabil pozícióját.

Schőmer Norbert az Ybl Miklós Műszaki Főiskolán szerzett építész diplomát, majd MBA másoddiplomát a Budapesti Közgazdaságtudományi Egyetemen. MSCRE diplomát kapott a BME és a Nottingham Trent University másoddiplomás képzésén. Szakmai gyakorlatot szerzett Londonban és a Texas állambeli Houstonban. Angolul folyékonyan beszél. Az Ingatlanszakemberek Európai Intézetének (RICS) Tagja.

A WING a magyar ingatlanpiac volumenében legjelentősebb irodafejlesztője. Az új irodaprojektekért felelős vezérigazgató-helyettes feladatköre mintegy 150 ezer négyzetméternyi saját tulajdonú irodaterületet és majd 400 ezer négyzetméternyi fejlesztési projektet fed le.
  • 2020.06.16Gyakorlatban startol az új Tbj 2020. július 1-jétől már a mindennapos munka során alkalmazni kell a bérszámfejtés, járulékmegállapítás és az egészségbiztosítás pénzbeli ellátásainak megállapítása során is. Elméletben már sokat tudunk róla, de mi a helyzet a gyakorlati oldalon? Részletek Jegyek
  • 2020.08.30Sämling Solution most induló online nyílt képzései! Összes képzésünk elérhető online, professzionális csapatunk profi megoldásokkal a megszokott színvonalon a következő képzéseket ajánlja figyelmébe: Virtuális csapatok menedzselése, Practical Task&Project menedzsment, Hogyan oktassunk online, Kreatív problémamegoldás, Megtartó erőim a változó időkben, Reziliencia,Virtuális interjútechnika Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter