Megjelent: 7 éve

Új HR-vezető a 3M Hungária Kft.-nél

Szabó Ildikó irányítja ezentúl a 3M Hungária Kft. emberi erőforrásokkal kapcsolatos tevékenységét – jelentette be a cég csütörtöki közleményében.

images

Szabó Ildikó
Új emberi erőforrások vezető irányítja a 3M Hungária Kft. HR és toborzási tevékenységét. Szabó Ildikó ezen túl a vállalat jogi ügyeinek koordinációját is ellátja.

Az új vezető tavaly december végén csatlakozott a céghez, tagja a vállalat irányító testületének.

Ildikó 1996-ban szerzett tanári diplomát az Eötvös Loránd Tudományegyetemen, majd 1997-ben HR generalistaként helyezkedett el a General Electric (GE) Lighting magyarországi leányvállalatánál.

Ezt követően 2001-től a ruhaipari Berwing Rt. gyártóközpontjában töltött be HR vezetői pozíciót, majd 2003-tól az egészségügyi szektorban működő német B Braun hazai leányvállalatának emberi erőforrások vezetőjeként dolgozott.

Szerteágazó szakmai tapasztalatainak köszönhetően Ildikó széleskörű szaktudásra tett szert a gyártási, illetve kereskedelmi profilú szervezetek HR fejlesztéseinek terén.

Szabadidejében szívesen olvas, teniszezik és ha teheti utazik, melynek során örömmel hódol kedvenc hobbijának, a fotózásnak.
  • 2020.09.24Adókonferencia Jöjjön el a SALDO Adókonferenciájára és ismerje meg az új TB törvény szabályait, valamint a külföldi partnereivel kötött szerződések ÁFA előírásait! Szerezzen biztos tudást, kreditpontokat, tájékozódjon szakértőinktől. Országosan 7 helyszínen várjuk. Részletek Jegyek
  • 2020.10.06Vigyázz, jönnek az ellenőrök! Az ellenőrzésektől mindenki tart. Sok esetben azonban nem könnyű magunkat kiismerni a jogszabályok és az ellenőrzési folyamatok útvesztőjében. Ebben az eligazodásban szeretnénk segíteni olyan szakértőkkel, akik az ellenőrzések napi gyakorlatára látnak rá. Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter