Megjelent: 5 éve

Új PR vezető az Insomniánál

Károlyi Gabriella került az Insomnia PR csapatának élére. Az újonnan érkezett szakember közel húsz éves, FMCG és ICT piachoz kapcsolódó PR ügynökségi tapasztalatát számos ügynökség PR vezetőjeként szerezte. Szakmai tanácsadóként az elmúlt időszakban több hazai és nemzetközi nagyvállalat – a Nokia/MSC DG, az Epson, a Legrand és a P&G – és civil szervezet kommunikációját támogatta.

images

images

Az új feladatkörben a divízió operatív irányítása mellett kommunikációs stratégiai tanácsadó és projektvezetői szerepet is ellát több, egymástól eltérő szektor ügyfeleinél, valamint részt vesz az új üzletek akvirálásában is.

„Az elmúlt időszakban viharos és nyugodt vizeken egyaránt hajóztam, számtalanszor küzdöttem Kharübdisszel (költségevetés) és Szküllával (határidők), de minden csatából megerősödve és sokat tapasztalva kerültem ki. Megtiszteltetés számomra, hogy egy kiemelten fontos területen kaptam lehetőséget, szakmai tapasztalatomat hasznosítva tervezhetek kommunikációs stratégiát az Insomnia ügyfeleinek” – mondta Károlyi Gabriella.

„Örülünk, hogy ilyen tapasztalt kollegával bővül az Insomnia csapata. Az integrált kommunikációs ügynökségi szerepünk mellett az új PR vezető érkezésével tovább erősítjük a PR vonalat” – fűzte hozzá Misinszki Ákos, az Insomnia operatív ügyvezető igazgatója.

Károlyi Gabriella az ELTE tanulmányait követően a Külkereskedelmi Főiskola Marketingkommunikációs Karán diplomázott, szakmai pályafutását pedig a Hill&Knowlton PR ügynökségnél kezdte.
  • 2020.04.09Online workshopok és E-learning képzések április 9-től Válassza online workshopjainkat fix időben, vagy az e-learning alapú, rugalmas tanulási formát, amelyben bárhol és bármikor, önállóan, a saját időbeosztása szerint sajátíthatja el a tananyagot! Részletek Jegyek
  • 2020.06.127 Skills for Assertiveness_Egy napos nyelvi tréning A tréning nap 100%-ban gyakorlati feladatokra és a tapasztalati tanulásra épül. Egyedülálló alkalom, hogy az idegen nyelvi tudást felszínre hozzuk, gyakoroljuk, hasznos panel kifejezéseket rögzítsünk a folyékony és magabiztos megszólaláshoz. A júniusi tréningünkre első sorban a B1+/B2 szintű jelentkezőket várjuk. Részletek Jegyek
  • 2020.06.16Gyakorlatban startol az új Tbj 2020. július 1-jétől már a mindennapos munka során alkalmazni kell a bérszámfejtés, járulékmegállapítás és az egészségbiztosítás pénzbeli ellátásainak megállapítása során is. Elméletben már sokat tudunk róla, de mi a helyzet a gyakorlati oldalon? Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter