Megjelent: 8 éve

Új vezérigazgató az Aegonnál

Vezérigazgatóvá nevezték ki Marosvölgyi Pétert, az AEGONdirekt.hu Zrt. - az AEGON Magyarország innovatív direktbiztosítási szolgáltatásokat kínáló vállalatának - eddigi szakmai igazgatóját - írja a portálunkhoz eljuttatott sajtóközlemény.

Az online marketing szakember (34 éves) szakterülete kiemelten a nem-életbiztosítási konstrukciók, valamint az egyéb pénzügyi termékek és szolgáltatások értékesítése. Marosvölgyi Péter pályafutását 2001-ben, programozóként kezdte a Magyarországon elsőként indult, és manapság az egyik piacvezetőnek számító online biztosítási alkuszi szolgáltatást nyújtó Netrisk.hu-nál. Ezt követően, 2006-tól a CLB Független Biztosítási Alkusz Kft. üzletág-vezetőjeként dolgozott, és szerepet vállalt a társaság online értékesítési üzletágának felépítésében és sikeres elindításában, valamint az online életbiztosítás hazai meghonosításában.

Marosvölgyi Péter 2009 januárjában csatlakozott az AEGON Magyarországhoz, ahol részt vett a 2009 áprilisa óta működő AEGONdirekt.hu létrehozásában, amely mára egyike a piacvezető szereplőknek Magyarországon az innovatív direktbiztosítási szolgáltatásokat kínáló vállalatok között. Munkatársaival olyan egyedi termékek kidolgozásában és bevezetésében vett részt, mint a kisállat-biztosítás, vagy a nemrég megjelent kerékpár biztosítás. Az AEGONdirekt.hu oldalon keresztül az elmúlt három év alatt összesen közel 30 ezren kötöttek biztosítást.
  • 2020.06.16Gyakorlatban startol az új Tbj 2020. július 1-jétől már a mindennapos munka során alkalmazni kell a bérszámfejtés, járulékmegállapítás és az egészségbiztosítás pénzbeli ellátásainak megállapítása során is. Elméletben már sokat tudunk róla, de mi a helyzet a gyakorlati oldalon? Részletek Jegyek
  • 2020.08.30Sämling Solution most induló online nyílt képzései! Összes képzésünk elérhető online, professzionális csapatunk profi megoldásokkal a megszokott színvonalon a következő képzéseket ajánlja figyelmébe: Virtuális csapatok menedzselése, Practical Task&Project menedzsment, Hogyan oktassunk online, Kreatív problémamegoldás, Megtartó erőim a változó időkben, Reziliencia,Virtuális interjútechnika Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter