Új vezérigazgató az Allianznál"/>
Megjelent: 11 éve

Új vezérigazgató az Allianznál

Új vezérigazgató irányítja 2009. május 16-tól az Allianz Bank Zrt.-t Hegyi Gábor, az eddigi vezérigazgató-helyettes személyében. Farkas Ádám, a társaság eddigi elnök-vezérigazgatója közös megegyezéssel távozik a cégcsoporttól.

Hegyi Gábor 1999 óta dolgozik a nemzetközi Allianz csoport kötelékében. 2003 óta az Allianz AG közép-kelet-európai leányvállalatainak banki, nem-életbiztosítási, nyugdíjpénztári és vagyonkezelési felügyeletét irányította, majd 2005 októberétől az Allianz Hungária Biztosítónál az Allianz Bank megalapítását célzó projekt vezetője lett. A cég megalapítása, 2006 márciusa óta a társaság vezérigazgató-helyetteseként dolgozik.

A leköszönő Farkas Ádám 2006 márciusától irányította a bank létrehozását, ami a 2006. októberi sikeres indulással egy új, a piacvezető biztosítói csoportba integrált széles körű szolgáltatási palettával rendelkező kereskedelmi bank megjelenését jelentette a hazai piacon.
  • 2020.03.207 Skills for Assertiveness_Egy napos nyelvi tréning A tréning nap 100%-ban gyakorlati feladatokra és a tapasztalati tanulásra épül. Egyedülálló alkalom, hogy az idegen nyelvi tudást felszínre hozzuk, gyakoroljuk, hasznos panel kifejezéseket rögzítsünk a folyékony és magabiztos megszólaláshoz Részletek Jegyek
  • 2020.03.31Vigyázz, jönnek az ellenőrök! Az ellenőrzésektől mindenki tart. Sok esetben azonban nem könnyű magunkat kiismerni a jogszabályok és az ellenőrzési folyamatok útvesztőjében. Ebben az eligazodásban szeretnénk segíteni olyan szakértőkkel, akik az ellenőrzések napi gyakorlatára látnak rá. Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter