Csatlakozz hozzánk a Viberen
Megjelent: 2 éve

Új vezető a Budapest Bank mikrovállalati üzletágának élén

Május 1-jétől Dancsné Engler Bernadett vezeti a Budapest Bank mikrovállalati üzletágát, amely a 200 millió forint alatti éves árbevétellel rendelkező vállalkozói ügyfelekkel foglalkozik. A belülről érkező szakember vállalatfinanszírozásban, értékesítésben, valamint értékesítés irányításban szerzett tapasztalatai jelentik a biztosítékot arra, hogy a Budapest Bank piaci részesedését megtartva új szintre emelje a mikrovállalati ügyfelek kiszolgálását.

Dancsné Engler Bernadett kisvállalati tanácsadóként kezdett dolgozni a bankban 1992-ben, ezután a ranglétrát végigjárva egyre nagyobb vállalati ügyfelek finanszírozásáért felelt kiemelt ügyfélkapcsolati menedzserként. 2001-től fiókvezetőként, 2006-tól pedig régióvezetőként dolgozott, amely pozíciójában az elmúlt 10 év alatt folyamatosan kiemelkedő szakmai és vezetői eredményeket ért el mind lakossági, mind mikrovállalati területen.

A szakember gazdasági mérnökként szerzett diplomát, magyar anyanyelve mellett angolul és németül beszél.  

A vállalatfinanszírozásban, ezen belül a kkv-ügyfélkörben erős Budapest Banknál a mikrovállalkozások mindig is kiemelt figyelmet kaptak: a pénzintézet a legkisebb cégek igényeire szabott, könnyen átlátható szolgáltatásokkal és személyes tanácsadással támogatja üzleti céljaikat.
Follow hrportal_hu on Twitter