Megjelent: 12 éve

Új vezető a Xeroxnál

Roy Hardingot nevezték ki a Xerox fejlődő keleti piacainak operatív működéséért felelős vezetőjének. Harding ezt megelőzően a Xerox fejlődő piacait átfogó Irodai üzletág elnökhelyettese volt, áll a cég közleményében.

A Xerox fejlődő piacainak régiója a növekedési potenciállal rendelkező országokat tömöríti a világ minden tájáról. Ennek keleti egységét vezeti Harding, amely a Közel-Keletet, Afrikát, Közép-Kelet-Európát, az eurázsiai országokat, Indiát és Oroszországot foglalja magában. A nyugati fejlődő piacok régiójában, Latin-Amerikában és a Karib-szigetek térségében is hasonló posztot hoztak létre.

"Azért hoztuk létre az új pozíciót a fejlődő piacok keleti térségének irányítása élén, hogy hosszú távú stratégiai működést garantáljunk ezekben az országokban. A Xeroxnál eltöltött 25 év alatt Roy remek eredményeket ért el. Vezetői készsége és szakmai tapasztalata révén kiválóan alkalmas a regionális feladatkör betöltésére" - mondta Jean-Noël Machon, a Xerox fejlődő piacainak irányításáért felelős elnök.

Roy Harding a hatáskörébe tartozó országokban irányítja majd a termékmarketinggel kapcsolatos feladatokat és az értékesítést, a nemzetközi szolgáltatási folyamatokat, valamint a Xerox leányvállalatainak és partnercégeinek szerviztevékenységét. Harding munkáját Marius Pesinaru, a keleti fejlődő piacok működéséért felelős elnökhelyettes segíti Bukarestből.

"A feladatom kettős. Egyrészt gondoskodnom kell róla, hogy a fejlődő keleti piacok vállalati ügyfeleihez eljussanak a Xerox technológiái és szolgáltatásai, másrészt biztosítanom kell ezeknek a dinamikusan fejlődő Xerox piacoknak a további nagy ívű előmenetelét" - mondta Roy Harding.

A vezető stratégiai irányvonalakat is megfogalmazott: a helyi szintű operatív vezetés támogatása; tehetséges, kulcsfontosságú emberek képzése; az általános teljesítmény javítása a készpénz, a nyereség és a bevétel szempontjából; valamint a Xerox piaci lehetőségeinek kiaknázása.

Harding 1985-ben csatlakozott a Xeroxhoz az Egyesült Királyságban. Pályafutása során számos vezető pozíciót betöltött, többek között ő volt a közel-keleti és afrikai Xerox vezérigazgatója, illetve a közel-keleti, indiai, eurázsiai, orosz és afrikai Xerox marketingigazgatója. Ezt megelőzően a Közel-Keletért és Afrikáért felelős üzletág-igazgatói feladatokat látta el, valamint az Egyesült Királyság-beli Xerox koncessziós partnerhálózatának igazgatójaként tevékenykedett, ahol közreműködött az európai partnerek "Premier Partner" programjának kidolgozásában. 2007-ben a Xerox fejlődő piacait átfogó Irodai üzletág elnökhelyettese lett, és ezt a feladatkört egészen 2009 májusáig töltötte be. A szakember jelenleg az angliai Newbury-ben él, és a londoni Xerox irodában dolgozik - áll a lapunknak eljuttatott közleményben.
  • 2021.08.10 Munkavédelmi technikus Munkavédelmi technikusra lehet szüksége minden olyan cégnek, amelynél kiemelten fontos a munkahelyi egészség és biztonság megvalósítása. A Munkavédelmi technikus ugyanis elősegíti a munkahelyi balesetek és foglalkozási megbetegedések megelőzését, valamint a munkavédelemre fordított költségek optimalizálást. Támogatja a munkáltatót a munkavédelmi kötelezettségek teljesítésében, ezzel hozzájárul a mulasztások és szabályszegések hátrányos személyi és anyagi következményeinek elkerüléséhez Részletek Jegyek
  • 2021.08.28Agilis Transformáció Leader képzés online, videokonferenciás Hazánkban egyre több és több vállalat lép az agilis átalakulás útjára, így felértékelődik az agilis transzformációt vezető szakemberek jelentősége. Az Agile Transformation Leader egy olyan szervezetfejlesztő szakember, aki felkészíti és végig kíséri az agilis átalakulás útján a vállalatot. Ügyfél-fókuszt, Design Thinking szemléletet hoz be, vezetőket coachol, csapatokat mentorál, miközben pozitív, felhatalmazó légkört teremt a szervezeten belül. Részletek Jegyek
  • 2021.09.23HR Basic Sajátítsd el évek helyett 12 napban az operatív HR munka legfontosabb eszközeit! HR gondolkodás e-learning videókkal, esettanulmányokkal, testre szabva gyakorlatorientáltan. Részletek Jegyek
  • 2021.09.28Kötelező visszaélés-bejelentési rendszer bevezetése, alkalmazása Az EU 2019/1937 sz. irányelve új kötelezettséget ír elő. Visszaélés-bejelentési rendszert kell alkalmazni. Minden 50 fő feletti munkavállalót foglalkoztató vállalkozásnak, továbbá a közszférában működő szervezetnek kötelező lesz visszaélés bejelentési rendszert kialakítania és működtetnie. Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter