kapubanner for mobile
Megjelent: 15 éve

Új vezető a Xeroxnál

Roy Hardingot nevezték ki a Xerox fejlődő keleti piacainak operatív működéséért felelős vezetőjének. Harding ezt megelőzően a Xerox fejlődő piacait átfogó Irodai üzletág elnökhelyettese volt, áll a cég közleményében.

A Xerox fejlődő piacainak régiója a növekedési potenciállal rendelkező országokat tömöríti a világ minden tájáról. Ennek keleti egységét vezeti Harding, amely a Közel-Keletet, Afrikát, Közép-Kelet-Európát, az eurázsiai országokat, Indiát és Oroszországot foglalja magában. A nyugati fejlődő piacok régiójában, Latin-Amerikában és a Karib-szigetek térségében is hasonló posztot hoztak létre.

"Azért hoztuk létre az új pozíciót a fejlődő piacok keleti térségének irányítása élén, hogy hosszú távú stratégiai működést garantáljunk ezekben az országokban. A Xeroxnál eltöltött 25 év alatt Roy remek eredményeket ért el. Vezetői készsége és szakmai tapasztalata révén kiválóan alkalmas a regionális feladatkör betöltésére" - mondta Jean-Noël Machon, a Xerox fejlődő piacainak irányításáért felelős elnök.

Roy Harding a hatáskörébe tartozó országokban irányítja majd a termékmarketinggel kapcsolatos feladatokat és az értékesítést, a nemzetközi szolgáltatási folyamatokat, valamint a Xerox leányvállalatainak és partnercégeinek szerviztevékenységét. Harding munkáját Marius Pesinaru, a keleti fejlődő piacok működéséért felelős elnökhelyettes segíti Bukarestből.

"A feladatom kettős. Egyrészt gondoskodnom kell róla, hogy a fejlődő keleti piacok vállalati ügyfeleihez eljussanak a Xerox technológiái és szolgáltatásai, másrészt biztosítanom kell ezeknek a dinamikusan fejlődő Xerox piacoknak a további nagy ívű előmenetelét" - mondta Roy Harding.

A vezető stratégiai irányvonalakat is megfogalmazott: a helyi szintű operatív vezetés támogatása; tehetséges, kulcsfontosságú emberek képzése; az általános teljesítmény javítása a készpénz, a nyereség és a bevétel szempontjából; valamint a Xerox piaci lehetőségeinek kiaknázása.

Harding 1985-ben csatlakozott a Xeroxhoz az Egyesült Királyságban. Pályafutása során számos vezető pozíciót betöltött, többek között ő volt a közel-keleti és afrikai Xerox vezérigazgatója, illetve a közel-keleti, indiai, eurázsiai, orosz és afrikai Xerox marketingigazgatója. Ezt megelőzően a Közel-Keletért és Afrikáért felelős üzletág-igazgatói feladatokat látta el, valamint az Egyesült Királyság-beli Xerox koncessziós partnerhálózatának igazgatójaként tevékenykedett, ahol közreműködött az európai partnerek "Premier Partner" programjának kidolgozásában. 2007-ben a Xerox fejlődő piacait átfogó Irodai üzletág elnökhelyettese lett, és ezt a feladatkört egészen 2009 májusáig töltötte be. A szakember jelenleg az angliai Newbury-ben él, és a londoni Xerox irodában dolgozik - áll a lapunknak eljuttatott közleményben.
  • 2024.07.10GDPR A HR-BEN: ADATVÉDELEM A MUNKAHELYEN Programunkon gyakorlati oldalról tekintjük át a munkaviszonnyal összefüggésben leggyakrabban előforduló kérdéseket, tipikus buktatókat és lehetséges hibákat, melyek az elmúlt 6 év során a GDPR szabályozás létrejöttét követően felmerültek.info button Részletek ticket button Jegyek
  • 2024.09.05Business Beach Conference Az Ingatlan Regatta már 8 éve köti össze az ingatlanpiac legfontosabb szereplőit egy különleges sporteseménnyel. Az idei évtől kezdve, Litkey Farkassal közös szervezésben “új” eseményként csatlakozik hozzánk a Bankár Kupa.info button Részletek ticket button Jegyek
  • 2024.09.26Best Practice Fórum - Roto A Fórum Célja: A Digitalizációs és Lean szemléletű folyamatfejlesztések sikeres vállalati megoldásainak, jó gyakorlatainak megosztása a fórum résztvevői között. info button Részletek ticket button Jegyek
  • 2024.10.02Tréning Kerekasztal Konferencia 2024. A 2024-es, őszi Tréning Kerekasztal Konferenciánk célja, hogy a résztvevők sokféle megközelítést kapjanak arról, a technológia hogyan épülhet be a tréningek világába.info button Részletek ticket button Jegyek