Új vezető az Etnikai Hivatal élén"/>
Megjelent: 13 éve

Új vezető az Etnikai Hivatal élén

Paulik Antal lett a Nemzeti és Etnikai Kisebbségi Hivatal (NEKH) új vezetője, a megbízott elnök korábban a hivatal ágazati főosztályát vezette - tájékoztatta a NEKH hétfőn az MTI-t.

A kormányban a kisebbségekért felelős Kiss Péter szociális és munkaügyi miniszter 2006. október 15-i hatállyal a hivatal megbízott elnökévé Paulik Antalt nevezte ki - olvasható az MTI-hez eljuttatott közleményben. Paulik Antal az oktatási ügyek, valamint a szlovák és a lengyel kisebbség referense volt.

A NEKH korábbi elnöke, Heizer Antal, aki 2002 júliusától töltötte be tisztségét, 2006. október 15-től a Külügyminisztérium állományába került.
  • 2019.12.05Adatvédelmi Tisztviselő /DPO Képzés – Dr. Kulcsár Zoltánnal /12. 05-06./ Az adatvédelmi tisztviselő képzés célja, hogy a résztvevők pontosan megismerjék az adatkezelők adatvédelmi kötelezettségeit, kialakuljon bennük az a szintű adatvédelmi tudatosság, amely alkalmassá teszi őket a GDPR szerinti adatvédelmi tisztviselői (DPO) feladatok ellátására. Részletek Jegyek
  • 2020.01.18 ICF akkreditált Jungiánus coach féléves továbbképzés Magyarországon először a nemzetközileg sikeres Jungian Coaching School továbbképzése, ami ICF krediteket ad, 2020 januártól júiusig, havonta egy hétvégén. Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter
További cikkek
Ideiglenesen leáll a Hankook rácalmási gumiüzeme

A csökkenő kereslet miatt a Hankook valamennyi gyára megtelt, nem képes újabb termékek tárolására. Teljes cikk

Nincs elég ember, leterheltek a kiskereskedelmi dolgozók az év végi hajrá előtt

Az Országos Kereskedelmi Szövetség főtitkára szerint 6 ezer ember hiányzik a területről. Teljes cikk

Így hat a munkaerőpiacra a magyarok egészségi állapota

A XXI. Pénzügyi Csúcstalálkozón a magyar egészségügy jövője volt a téma. Teljes cikk

Kapcsolódó hírek