Megjelent: 6 éve

Új vezetők a Prémium Pénztárak élén

A jövőben Dr. Váradi Péter tölti be az AXA szervezetétől a közelmúltban függetlenné vált Prémium Egészségpénztár, Prémium Önkéntes Nyugdíjpénztár és Horizont Magánnyugdíjpénztár igazgatótanácsainak elnöki posztját, a pénztárak működését pedig Pataki Tamásné irányítja majd ügyvezető igazgatóként.

Dr. Váradi Péter pénztári szakmai pályafutását a Dimenzió Egészségpénztárban, mint szolgáltatási ügyvezető-helyettes kezdte. Ezt követően, 2004-től a nem sokkal az előtt alapított Credit-Suisse – később Winterthur, majd AXA Egészségpénztár – ügyvezetőjeként, majd igazgatótanácsának elnökeként dolgozott. Ezzel párhuzamosan az AXA Biztosító vezető orvosaként, 2011-től pedig az AXA Önkéntes- és Magánnyugdíjpénztár igazgatóságának elnökeként tevékenykedett.

A Prémium Pénztárak elnöke pályafutása során komoly tapasztalatokra tett az egészségügyi és egészségbiztosítási szolgáltatások kidolgozása és menedzselése, az értékesítési csatornák fejlesztése, valamint a nonprofit pénztárak működtetése területén.

Dr. Váradi Péter (46 éves) a Szegedi Szent-Györgyi Albert Orvostudományi Egyetemen szerzett általános orvosi diplomát 1992-ben, ezt követően pedig ideggyógyászati szakvizsgát tett ugyanitt. Üzleti tanulmányait a Budapesti Műszaki Egyetem MBA képzésében végezte.

Pataki Tamásné szakmai pályafutását 1997-ben, az akkori Pénztárfelügyeleten kezdte. Ezt követően, 1998-tól az OTP Magánnyugdíjpénztárnál pénzügyi vezetőként, majd 2004-től az UNIQA Egészségpénztárnál gazdasági vezetőként dolgozott. Több mint öt éve a Prémium (korábbi AXA) Egészségpénztár ügyvezetője, s e mellett 2011 óta a Prémium Önkéntes Nyugdíjpénztár ügyvezetői feladatait is ellátja.

Pataki Tamásné (41 éves) a Budapesti Közgazdaságtudományi Egyetemen szerzett közgazdász diplomát 1996-ban, ezt követően pedig 2010-ben okleveles könyvvizsgálói képesítést szerzett a Magyar Könyvvizsgálói Kamaránál.

„Az elmúlt években az AXA-val való együttműködés során a pénztárak eredményesen elsajátították egy multinacionális vállalat legjobb működési gyakorlatát és ellenőrzési mechanizmusait. Az a célunk, hogy a jövőben a pénzügyi csoportoktól függetlenül működő Prémium Pénztárakat az ügyfelek könnyen elérhető, gyors és érthető szolgáltatóként érzékeljék. Ezeken kívül tudatosítani kívánjuk a pénztárak tagjaiban az állam által kínált kedvezmények kihasználásának lehetőségét.” – foglalta össze a Prémium Pénztárak vezetésének célkitűzéseit Dr. Váradi Péter, az igazgatótanács elnöke.
  • 2020.03.207 Skills for Assertiveness_Egy napos nyelvi tréning A tréning nap 100%-ban gyakorlati feladatokra és a tapasztalati tanulásra épül. Egyedülálló alkalom, hogy az idegen nyelvi tudást felszínre hozzuk, gyakoroljuk, hasznos panel kifejezéseket rögzítsünk a folyékony és magabiztos megszólaláshoz Részletek Jegyek
  • 2020.03.31Vigyázz, jönnek az ellenőrök! Az ellenőrzésektől mindenki tart. Sok esetben azonban nem könnyű magunkat kiismerni a jogszabályok és az ellenőrzési folyamatok útvesztőjében. Ebben az eligazodásban szeretnénk segíteni olyan szakértőkkel, akik az ellenőrzések napi gyakorlatára látnak rá. Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter
További cikkek
Távozik a Fővárosi Állatkert főigazgatója

A Fővárosi Közgyűlés február 26-án dönt a megbízott főigazgató személyéről Teljes cikk

A Codecool marketingigazgatója a PROGmasters vezetője lett

Februártól társ-ügyvezetőként felel a junior szoftverfejlesztők és tesztelők képzésével foglalkozó PROGmasters irányításáért Bonyhádi... Teljes cikk

Lemondott az IBM vezérigazgatója

Ginni Rometty áprilisig még marad a vezérigazgatói székben, aztán az év végén nyugdíjba vonul. Teljes cikk