Szerző: HR Portal
Megjelent: 13 éve

Újabb művészeti szakokra lehet jelentkezni a BKF-en

Bővül a Budapesti Kommunikációs és Üzleti Főiskola tanulmányi palettája, vizuális művészeti képzésen kívül ősztől új alap- és mesterképzésekre lehet jelentkezni - közölte az MTI nyomán az Inforádió.

A Budapesti Kommunikációs és Üzleti Főiskola egyik legfontosabb állandója a változás. Az ország egyik legnépszerűbb turizmusképzésének átvétele után újabb művészeti képzéseket indít.

Alapképzésen a már meglévő öt vizuális művészeti képzés mellett négy művészeti szakra jelentkezhetnek ősztől az érdeklődők. A kézműves, környezetkultúra (belsőépítész), képi ábrázolás és elektronikus ábrázolás szakokkal széles művészeti skálát nyújt a főiskola.

Hallgatható lesz a grafika mindhárom ága (képi ábrázolás - tervezőgrafika - elektronikus ábrázolás) amely egybefogja a kézi rajztól a számítógépes rajzig az összes ábrázolási formát.

Kommunikáció és médiatudomány mesterszakon az Elektronikus médiaelmélet és -kritika modul az újdonság, valamint Magyarországon elsőként lesz választható a szervezeti mediátor szakirány, az üzleti tanácsadó szakirányon pedig a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamarával kötött együttműködésnek köszönhetően a tanácsadóipar szakembereitől tanulhatnak az idejárók.

A turizmus-menedzsment mesterképzés világörökségi menedzsment specializációt indít, ezt a párizsi Sorbonne-on kívül csak a BKF-en lehet hallgatni Európában, a képzés átjárható lesz a tanintézmények között.

2010-ben kimagasló volt az érdeklődés a főiskola iránt, közel 6000-en adták be jelentkezésüket, ez 53 százalékos növekedés az előző évhez képest.

InfoRádió/MTI
  • 2023.02.08Az MT. új szabályai - munkajogi aktualitások, változások 2023. Az Országgyűlés 2022. decemberében módosította a munka törvénykönyvéről szóló 2012. évi I. törvényt, mely több pontban is módosult a korábbiakhoz képest. On-line programunk keretében szeretnénk bemutatni résztvevőinknek a módosításban érintett részeket, aktualitásokat gyakorlati megközelítésben. Részletek Jegyek
  • 2023.02.15Hoshin Kanri képzés A Hoshin Kanri, amely a minőségi termékek és szolgáltatások biztosítása érdekében a változásmenedzsment projektek lebontásával segíti elő az egész vállalatra kiterjedő stratégiai tervezést, ezáltal megvalósítja a munkafolyamatok racionális napi menedzsment rendszerének hosszú távú kialakítását a szervezetnél. A Hoshin Kanri módszer megismerése és a stratégiai célok lebontása, célmegállapodások megkötése, erőforrás és projekttervek, akció meghatározása a célok elérése érdekében. Részletek Jegyek
  • 2023.02.16Lean black belt képzés A képzés során a résztvevő megismerhetik azokat a haladó és új lean módszereket, illetve az Ipar 4.0-hoz kapcsolódó fejlesztéseket, amelyek ráépülnek és kiegészítik a korábbi lean ismereteiket, ezzel szélesebb körben tudják a szervezetüknél folyó lean bevezetést támogatni. Részletek Jegyek
További cikkek
Rétvári Bence: 777 ezer forintra nőhet a pedagógusok átlagos bére

Az államtitkár szerint hazai és uniós forrásokból valósítanák meg a béremelést. Teljes cikk

Már lehet jelentkezni a szeptemberben induló felsőoktatási képzésekre

Változik a pontszámítás a 2023 szeptemberében induló képzések felvételi eljárásában. Teljes cikk

Ezek a magyar egyetemek érték el a legjobb eredményeket nemzetközi környezetben

Műszaki területen a BME, orvosin a Semmelweis Egyetem Általános Orvostudományi Kar végzett az első helyen a ranglistán. Teljes cikk