Megjelent: 9 éve

Útlezárásra készül egy rendőrségi szakszervezet

Félpályás útlezárásra készül a Független Rendőr Szakszervezet június 29-én a Liga konföderációval közösen; valamennyi megyében, összesen negyven helyszínen jelentik be akciójukat – közölte Pongó Géza, az FRSZ főtitkára a Népszabadság értesülései szerint.

Pongó Géza elmondta: az a céljuk, hogy kikényszerítsék a tárgyalást azokban a témákban, amelyekben nem sikerült megegyezniük a kormányzattal. Orbán Viktor miniszterelnökkel szeretnének leülni - tette hozzá.

Az akcióról a főtitkár azt mondta, hogy a munkavállalók tömegesen álltak melléjük, és számos civil is csatlakozott hozzájuk. Az MTI kérdésére hozzátette, hogy a hivatásosok szolgálati időn kívül vennének részt a demonstráción. A szakszervezeti vezetők kifejtették: a fővárosban nem lesz útlezárás, de Pest megyében számos, Budapestre bevezető úton igen, így a fővárosban is érzékelhető lesz a megmozdulás. A bejelentések folyamatosan zajlanak, és eddig csak Zala megyében kaptak elutasítást - ez ellen bírósághoz fordulnak.

Népszabadság

  • 2020.03.207 Skills for Assertiveness_Egy napos nyelvi tréning A tréning nap 100%-ban gyakorlati feladatokra és a tapasztalati tanulásra épül. Egyedülálló alkalom, hogy az idegen nyelvi tudást felszínre hozzuk, gyakoroljuk, hasznos panel kifejezéseket rögzítsünk a folyékony és magabiztos megszólaláshoz Részletek Jegyek
  • 2020.03.31Vigyázz, jönnek az ellenőrök! Az ellenőrzésektől mindenki tart. Sok esetben azonban nem könnyű magunkat kiismerni a jogszabályok és az ellenőrzési folyamatok útvesztőjében. Ebben az eligazodásban szeretnénk segíteni olyan szakértőkkel, akik az ellenőrzések napi gyakorlatára látnak rá. Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter