Megjelent: 13 éve

Városok harca az álláskeresésben

Nem könnyű egy európainak a saját városában megfelelő állást találni - derül ki abból a felmérésből, amelyet a Magyar Gallup Intézet végzett el az Európai Bizottság megbízásából.

A prágaiak tartják a legjobbnak a helyzetüket, de dobogós Dublin és Koppenhága is. A sereghajtók között van Miskolc és Budapest: az előbbi hátulról az ötödik, míg a magyar főváros az 59. a listán.

Az európai fővárosok közül Lisszabon, Róma, sőt Berlin is Budapest mögé szorult. A helyzetet még az szépítheti hogy a lakhatás megítélésében Miskolc, de Budapest sem áll rosszul.

Napi Gazdaság
  • 2020.06.16Gyakorlatban startol az új Tbj 2020. július 1-jétől már a mindennapos munka során alkalmazni kell a bérszámfejtés, járulékmegállapítás és az egészségbiztosítás pénzbeli ellátásainak megállapítása során is. Elméletben már sokat tudunk róla, de mi a helyzet a gyakorlati oldalon? Részletek Jegyek
  • 2020.08.30Sämling Solution most induló online nyílt képzései! Összes képzésünk elérhető online, professzionális csapatunk profi megoldásokkal a megszokott színvonalon a következő képzéseket ajánlja figyelmébe: Virtuális csapatok menedzselése, Practical Task&Project menedzsment, Hogyan oktassunk online, Kreatív problémamegoldás, Megtartó erőim a változó időkben, Reziliencia,Virtuális interjútechnika Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter