Vezetőváltás a ProLogisnál"/>
Megjelent: 11 éve

Vezetőváltás a ProLogisnál

Gary Anderson a ProLogis ingatlanszolgáltató globális befektetés-menedzsment üzletágának új vezetője, az európai elnöki pozíciót Philip Dunne veszi át.

Gary Anderson új pozíciójában a vállalat magántőke kapcsolataiért, valamint a befektetési alapok általános menedzsmentjéért lesz felelős.

Anderson tizenöt éve dolgozik a ProLogisnál, és ezalatt az idő alatt vezette az európai, a mexikói és az amerikai tevékenységet is.

A Gary Anderson által eddig betöltött európai elnöki pozíciót Philip Dunne veszi át, aki 2008-as csatlakozása óta a cég európai üzemeltetési és pénzügyi vezetője. A ProLogis előtt Dunne az ingatlan-tanácsadói szolgáltatásokra és befektetésekre specializálódott nemzetközi vállalat, a Jones Lang LaSalle EMEA régiójának üzemeltetési vezetője volt.

A ProLogis az ipari disztribúciós létesítmények legnagyobb európai szolgáltatója, portfoliója meghaladja a 11,8 millió négyzetmétert. Régiós ügyfelei közt található az Antalis, a Bertelsmann, a Carlsberg, a Carrefour, a DHL, a DSV, a Fiege, a Geodis, a Kuehne+Nagel, a Lekkerland, a L’Oreal, az NYK, a Procter & Gamble, a Raben Group, a Tesco, az Unilever és a Wincanton is.
  • 2020.03.207 Skills for Assertiveness_Egy napos nyelvi tréning A tréning nap 100%-ban gyakorlati feladatokra és a tapasztalati tanulásra épül. Egyedülálló alkalom, hogy az idegen nyelvi tudást felszínre hozzuk, gyakoroljuk, hasznos panel kifejezéseket rögzítsünk a folyékony és magabiztos megszólaláshoz Részletek Jegyek
  • 2020.03.31Vigyázz, jönnek az ellenőrök! Az ellenőrzésektől mindenki tart. Sok esetben azonban nem könnyű magunkat kiismerni a jogszabályok és az ellenőrzési folyamatok útvesztőjében. Ebben az eligazodásban szeretnénk segíteni olyan szakértőkkel, akik az ellenőrzések napi gyakorlatára látnak rá. Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter
További cikkek
Távozik a Fővárosi Állatkert főigazgatója

A Fővárosi Közgyűlés február 26-án dönt a megbízott főigazgató személyéről Teljes cikk

A Codecool marketingigazgatója a PROGmasters vezetője lett

Februártól társ-ügyvezetőként felel a junior szoftverfejlesztők és tesztelők képzésével foglalkozó PROGmasters irányításáért Bonyhádi... Teljes cikk

Lemondott az IBM vezérigazgatója

Ginni Rometty áprilisig még marad a vezérigazgatói székben, aztán az év végén nyugdíjba vonul. Teljes cikk

Kapcsolódó hírek