Szerző: HRPortal.hu hírszerkesztő - Forrás: MTI
Megjelent: 12 éve

Vezetőváltás a rendőrkapitányságok élén

Február elsejétől a győri kapitányság élén álló Holló Sándor ezredest a jelenlegi mosonmagyaróvári rendőrkapitány Horváth Csaba alezredes váltja, akinek a helyére Csokán Csaba alezredes, a megyei főkapitányság bűnmegelőzési osztályvezetője lép.

A hírt megerősítette Szabadfi Árpád dandártábornok, Győr-Moson-Sopron megyei rendőrfőkapitány és közölte: Holló Sándor utódja a győri kapitányság élén Horváth Csaba alezredes, a jelenlegi mosonmagyaróvári rendőrkapitány február elsejétől.

Holló Sándor a távirati irodának elmondta szakmai döntés született felettesei részéről. A január 31-ével hatályos döntést nem indokolták, nincs is olyan előírás, amely ezt szükségessé tenné - tette hozzá. A 43 éves ezredesnek felajánlottak egy másik szolgálati lehetőséget - az MTI úgy tudja, ez a mosonmagyaróvári kapitányság vezetése volt -, azt azonban nem fogadta el, így nyugdíjazása mellett határozott.

A megyei rendőrfőkapitány elismerően szólt a győri kapitány munkájáról és sajnálatát fejezte ki, hogy nem kíván élni a felkínált lehetőséggel. A mosonmagyaróvári kapitányság élén megüresedő posztot Csokán Csaba alezredes, a megyei főkapitányság bűnmegelőzési osztályvezetője tölti be február elsejétől - tudatta az MTI-vel a főkapitány.
  • 2020.06.16Gyakorlatban startol az új Tbj 2020. július 1-jétől már a mindennapos munka során alkalmazni kell a bérszámfejtés, járulékmegállapítás és az egészségbiztosítás pénzbeli ellátásainak megállapítása során is. Elméletben már sokat tudunk róla, de mi a helyzet a gyakorlati oldalon? Részletek Jegyek
  • 2020.08.30Sämling Solution most induló online nyílt képzései! Összes képzésünk elérhető online, professzionális csapatunk profi megoldásokkal a megszokott színvonalon a következő képzéseket ajánlja figyelmébe: Virtuális csapatok menedzselése, Practical Task&Project menedzsment, Hogyan oktassunk online, Kreatív problémamegoldás, Megtartó erőim a változó időkben, Reziliencia,Virtuális interjútechnika Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter