kapubanner for mobile
Megjelent: 10 hónapja

A póló az a ruhadarab, amiből soha nem lehet elég!

Ugye ezzel a megállapítással te magad is egyetértesz? Ha már a nyári szezont tapossuk, akkor minden bizonnyal te magad is úgy pakolsz be egy-egy fesztiválra vagy nyaralásra, hogy míg csak pár rövidnadrágot és farmert dobsz be a bőröndbe vagy hátizsákba, addig pólóból mindig több darabra van szükség.

A póló az a ruhadarab, amiből soha nem lehet elég!
 

Általában a nadrág az, amit akár több alkalommal is felveszünk, viszont a pólót egy viselés után azonnal mosásra ítéljük. A nyári hőségben ez pedig akár napi több alkalmat is jelenthet. Éppen ezért nem árt betárazni ebből a sokoldalú ruhaneműből!

Válassz az ízlésed alapján!

Talán mondani sem kell, de mindenképpen olyan pólót érdemes választani, ami híven tükrözi az egyéniségedet. A rockerek ezt a RockStore.hu férfi pólóinak széles választékából rendkívül könnyen meg tudják tenni, hiszen mindenki megtalálja a méretben, színben és mintában neki való darabokat.

A férfiak gardróbjában talán a legjobban variálható ruházati elemről van szó, hiszen akár rövidnadrággal, akár famerrel, sőt egy-egy elegánsabb nadrággal is bátran kombinálható. Így biztosan minden alkalomra ideális szettet tudsz összeállítani. Persze mindegyik lehet rockos, hiszen egy vérbeli rocker nem tudja, sőt nem is akarja megtagadni magát semmilyen élethelyzetben sem.

Ügyelj a minőségre is!

A legtöbb zenekaros pólóval az a gond, hogy bár jól néznek ki, a minőségük hagy némi kívánnivalót maga után. Ugye, neked is volt már “szerencséd” olyan terméket venni, ami pár mosás után megfakult, a minta megtöredezett, és seperc alatt alvós póló státuszba került?

A Road zenekar hivatalos webáruházában kapható pólók esetében azonban ettől egyáltalán nem kell tartanod, hiszen egyrészt teljesen jogtiszta termékeket kapsz, ha onnan rendelsz. Másrészt pedig a pólók kiváló minőségű alapanyagból, pamutból készültek, így ez garantálja, hogy nem fog ez első mosásnál összemenni, vagy épp kinyúlni!

Persze a szabálykövetés itt azért elég fontos, így a mosási instrukciókat mindenképpen érdemes betartani. Ez nem lesz túl bonyolult: 40 Celsius fokos programon, mintával befelé fordítva mosd, hogy minél tovább megtartsa eredeti szépségét. Ha esetleg vasalásra adod a fejedet, akkor a matricával borított részt hagyd ki, egyébiránt nyuogdtan suhanhatsz rajta a gőzös eszközöddel!

A pólód beszél helyetted!

Ha alaposan megnézed a RockStore.hu férfi pólóinak kínálatát, látni fogod, hogy nem nagyon kell majd kompromisszumot kötnöd.

Mind rövid, mind pedig hosszú ujjú pólói között bőven találsz mintákat: Sons of Anarchy, angyalos, farkasos, koponyás, csontos vagy alkimista változat mind-mind kapható, így a pólóddal tudod közvetíteni a külvilág felé az ízlésedet, a kedvenceidet.

Bár alapvetően a cikkben is csak a férfiakat emlegettük, fontos tudni, hogy ezek a ruhák teljes mértékben uniszexek, vagyis ha nőként tetszenek meg ezek a termékek, ugyanúgy teheted is a virtuális kosaradba a neked tetsző pólókat!

  • 2024.04.30NewLeadership – Vezetői eszköztár bővítése Önmaguk fejlesztését is fontosnak tartó középvezetőknek, frissen kinevezett döntéshozóknak szóló komplex és intenzív vezetőfejlesztő program sok gyakorlattal. Különlegessége, hogy a résztvevők átgondolhatják és megoszthatják egymással aktuális kihívásaikat és még a kritikus vezetői helyzetek megoldásáról is tanulhatnak egymás jó gyakorlatából is!info button Részletek ticket button Jegyek
  • 2024.05.02Munkaviszony létesítése és megszűntetése – Dr. Berke Gyula Pannon Munkajogi Akadémia - Pannon Munkajogi Akadémia előadás-sorozatunkat, melyben kiváló és elismert szakmai előadók támogatásával ismerhetjük meg a munkajog különböző területeit, ajánljuk mindazoknak, akik szeretnék ismereteiket bővíteni, gyakorlati megközelítésben szeretnék az alkalmazott jogi hátteret megismerni.info button Részletek ticket button Jegyek
  • 2024.05.09Egy jól működő csapat titka – Vezetői reziliencia fejlesztése A vezetői reziliencia fejlesztése képzésünk arra világít rá, hogyan lehet úgy tekinteni a tényekre, hogy relativizáljuk őket, kezelhető megvilágításba helyezzük a nehézségeket és igyekezzünk megőrizni a racionalitásunkat, hogy ebben a nehéz helyzetben is fejlődni tudjon a csapatunk. Segítve a csapattagoknak abban, hogy a problémalátásukat a megoldás keresés fókusza váltsa fel és megváltozzon az interakcióik minősége.info button Részletek ticket button Jegyek
  • 2024.05.09Munkaidő, pihenőidő – Dr. Takács Gábor Pannon Munkajogi Akadémia - Pannon Munkajogi Akadémia előadás-sorozatunkat, melyben kiváló és elismert szakmai előadók támogatásával ismerhetjük meg a munkajog különböző területeit, ajánljuk mindazoknak, akik szeretnék ismereteiket bővíteni, gyakorlati megközelítésben szeretnék az alkalmazott jogi hátteret megismerniinfo button Részletek ticket button Jegyek