Csatlakozz hozzánk a Viberen
Megjelent: 3 éve

Duális egyetemi képzés indul Békéscsabán

Duális felsőfokú képzést indít 2016 őszétől a Budapest Bank Békéscsabai Bankműveleti Központjával együttműködve a Szent István Egyetem Gazdasági, Agrár- és Egészségtudományi Kar Békéscsabai Gazdasági Campusa - tájékoztatták portálunkat.

images

A felsőoktatásban is egyre népszerűbbé váló duális képzések célja a képzési tartalom és módszerek gyakorlatorientáltságának növelése, a felsőoktatási képzések keretében a munkaerőpiac-kompatibilis képességek és készségek fejlesztése - áll a cég sajtóanyagában.

A Campus pénzügy-számvitel alapszakára felvételizők május 30-ig adhatják be jelentkezésüket a banki szakirányú duális képzési helyekre a bank honlapján keresztül.

A közleményben kitérnek arra is, hogy a bank júniusban egyéni és csoportos meghallgatások, gyakorlatok segítségével választja ki azokat, akiket szívesen látna a képzésen, amennyiben az egyetemre is felvételt nyernek. Azok a diákok, akiket felvesznek a duális képzésre, a szorgalmi időszak után, decemberben kezdhetik meg a gyakorlatot a Bankműveleti Központban. A képzés átöleli a teljes, 3,5 éves egyetemi képzési időszakot.

Azoknak, akik nem nyernek felvételt a duális képzésre, a cég a Bankműveleti Központ gyakornoki lehetőségeit ajánlja fel. Évente 5-10 hallgató szerezhet értékes munkatapasztalatokat náluk. További 10-15 fő számára lehetőség van szezonális munkavégzésre is.
Follow hrportal_hu on Twitter