Megjelent: 3 éve

Hogyan teremtsen piaci versenyelőnyt? - Ismerje meg az eszközöket a Beck and Partners Kft. ingyenes HR reggelijén

A munkaerőpiac soha nem látott sebességgel pörög, a betöltetlen álláshelyek száma egyre nő, a hiányszakmák megizzasztják a HR osztályokat. Fejvadász cégként azt tartjuk a legfontosabbnak, hogy ügyfeleinket ne csak kiszolgáljuk azzal, amit kérnek tőlünk, hanem folyamatosan figyelve a piacot, szolgáltatásainkat bővíteni tudjuk, és tapasztalatainkat át is tudjuk adni nekik. A hitelesség minden esetben kulcskérdés, így természetesen nem a levegőbe beszélünk, általunk már tesztelt, jól bejáratott lehetőségeket kínálunk.

Az igények folyamatos figyelése, a kérdőíveztetés és tesztelés eredménye hívta életre a HR Reggelit is. Azt tapasztaljuk, hogy ügyfeleink teljesen különböző problémákkal és igényekkel rendelkeznek. Ezek közül sokak csak akkor derülnek ki pontosan, ha egy részletes, személyes beszélgetés során, a tapasztalt kollégák kikérdezik őket minden folyamatukról, igényükről és a cégről. Ilyenkor számtalan olyan lehetőséget tudunk ajánlani nekik, amikre nem is gondoltak, és szolgáltatásainkat kifejezetten az ő igényeikhez tudjuk szabni.

A toborzás ma annyira különböző arcot mutat az egyes cégeknél, hogy fontos megosztani a tapasztalatokat, és egyedi megoldásokat kínálni. Éppen ezért rendezzük meg hétről hétre a nagy sikerű HR reggelit.
A szűk körű találkozásokon lehetőségük van a HR-eseknek elmondani a problémáikat, igényeiket, megosztani a tapasztalataikat. Kollégáink pedig több mint 10 éves tapasztalatukat, és a piacon egyedülálló szolgáltatásainkat prezentálva segítenek a legköltséghatékonyabb és legoptimálisabb megoldást megtalálni az egyes problémákra.
A legmodernebb lehetőségeket ma már nem lehet elkerülni, így ha versenyelőnyt szeretnénk teremteni magunknak, elengedhetetlen a toborzásmarketing eszközök megismerésre, a toborzási szoftverek ismerete, a HR branding lehetőségeinek feltérképezése. Többek között ezeket, és a változatos szolgáltatáspalettánkat is lehetőségük van megismerni az érdeklődnek a HR Reggeli keretein belül.

Jelentkezzen az alábbi linken a jó hangulatú reggelire, oldjunk meg a problémáit együtt!
  • 2019.11.21Transzformatív Team Coaching Lab A Transzformatív Team Coaching Lab alkalmat ad arra, hogy konkrét eseteken keresztül ismerkedj a módszertan erejével. Egy ügyféleset, amelyben a team coaching folyamat során transzformáltuk valódi kapcsolattá a csapatban élő projekciókat. Részletek Jegyek
  • 2019.12.05Adatvédelmi Tisztviselő /DPO Képzés – Dr. Kulcsár Zoltánnal /12. 05-06./ Az adatvédelmi tisztviselő képzés célja, hogy a résztvevők pontosan megismerjék az adatkezelők adatvédelmi kötelezettségeit, kialakuljon bennük az a szintű adatvédelmi tudatosság, amely alkalmassá teszi őket a GDPR szerinti adatvédelmi tisztviselői (DPO) feladatok ellátására. Részletek Jegyek
  • 2020.01.18 ICF akkreditált Jungiánus coach féléves továbbképzés Magyarországon először a nemzetközileg sikeres Jungian Coaching School továbbképzése, ami ICF krediteket ad, 2020 januártól júiusig, havonta egy hétvégén. Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter