Megjelent: 1 hónapja

Így teljesít a Facebook 2020-ban a toborzásoknál

Egyre népszerűbbek szolgáltatásaink mellé kiegészítő lehetőségként, és önálló szolgáltatásként is igényelhető Facebook toborzásmarketing kampányaink. Az elmúlt években a közösségi oldal felfutása mellett sok kritika is érte a platformot, sokan megkérdőjelezik a toborzásban betöltött szerepét, mások szerint már nem éri meg hirdetni a platformon.

Lássuk, mit mutatnak 2020-ban a számok és a tapasztalatok.

A közösségi média erejét talán már nem kell bemutatni, és a munkaerő-toborzásban való létjogosultsága is megkérdőjelezhetetlen. Azonban sok ügyfelünk még mindig kétkedve tekint erre a lehetőségre, vagy a korábbi rossz tapasztalatai miatt ódzkodik itt hirdetni.

A Facebook szakmai célokra való. Felhasználása sokkal többről szól, és sokkal mélyebb lehetőségeket rejt, mint azt elsőre gondolnánk. Toborzásmarketing hirdetésekre specializálódott csapatunk több mint 5 éve használja a Facebook hirdetéseket toborzásra, a legfrissebb marketing tudást ötvözik a HR szakmai ismeretekkel, így érnek el folyamatos sikereket. Nem gyakorlott kezekben a kudarcélmény szinte borítékolható.


Konkrét adatokat, számokat hoztunk Önnek az elmúlt hónapokból, melyet dedikált toborzásmarketing csapatunk elért.

Facebook kampányok szellemi pozícióknál: 


Szellemi pozícióknál a célunk, hogy a kampányok segítségével a weboldalunkra irányítsuk az érdeklődőket az adott álláshirdetésre, majd a rendszerünkbe jelentkeztessük be a jelölteket, ahonnan továbbítjuk őket ügyfeleink számára, akár előszűrve is.
Elért célközönség mérete: 40-100.000 fő, pozíciótól függően.

Konkrét példa:

Vidéki ügyfélszolgálatos pozíciónál 10 nap alatt 51.000 főt ért el a kampány, 1.000 fő elolvasta a hirdetést a weboldalon, és több mint 200-an jelentkeztek.

Facebook kampányok fizikai pozíciónál:


Fizikai pozíciók esetében az érdeklődőket nem irányítjuk át a Facebookról, hanem az oldalon belül létrehozott űrlap kitöltésével tudják megpályázni a pozíciót a nagyobb hatékonyság érdekében.

Konkrét példa:

Vidéki gyártócég raktáros pozícióját hirdettük 10 napig. 65.000 főt ért el a kampány, és 90 jelentkezőt hozott ügyfelünknek.

Kampányaink minden esetben cégre szabottak, egyedi hangnemet, szövegezést, arculatot alakítunk ki az eredmények maximalizálása érdekében.

Önt is érdekli ez a lehetőség? Kérjen személyre szabott ajánlatot:
https://bap.hu/toborzasmarketing/

"A korábban igénybe vett szolgáltatás során 3 hét alatt érkezett 5-10 önéletrajz, még Budapesten is. Szemben a több száz jelentkezéssel, ami rövidebb idő alatt tőletek befutott. A közös munka sokkal-sokkal hatékonyabb, mint az eddigi toborzásaink. Gyors, hatékony és ár/érték arányban kiváló. A felhasznált tapasztalataitoknak köszönhetően az szerepel a hirdetésben ami szükséges, csak kulcs adatok vannak benne - emiatt ennyire sikeres szerintem." Duzmáth Tünde, Bau-Systeme 93 Kft.
  • 2020.12.05 Teljesítménymenedzsment és motiváció A résztvevők megtanulják, beosztottjaik teljesítményére ható területek helyes menedzselését. Képessé válnak akár munkavégzés közben hatásos, rövid coaching beszélgetések levezetésére. Megismerik a teljesítmény menedzsment eszközrendszerét. Részletek Jegyek
  • 2020.12.10Vezetői képzés - Emberek vezetése modul (C) A vezetői képzés célja az elméleti és gyakorlati vezetői tudás és kompetenciák fejlesztése. A résztvevők a képzésen megismerik a csapat és szervezetépítés és a munkatársak fejlesztésének, vezetésének és értékelésének alapvető vezetői eszközeit. A képzés résztvevői elsajátítják azokat a gyakorlatban alkalmazható technikákat, amelyek segítségével javítható a munkatársak elkötelezettsége és teljesítménye. Részletek Jegyek
  • 2021.01.25HR Üzleti Vezető Mentoring és Workshop online program Inspirációt és támogatást nyújt HR vezetőknek és a jövő HR vezetőinek az üzleti vezetővé válásuk útján. Ajánlom minden olyan HR vezetőnek, aki szeretné a HR funkciót üzletközpontúbbá tenni, meghatározó hatással lenni üzletre, stratégiára, döntésekre, nagyobb bizalmat, hitelességet és befolyást szerezni a felsővezetésben. Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter
További cikkek
Energiahatékonyság a gyakorlatban

Az energiahatékony működés a vállalatok számára rendkívül fontos, hiszen a környezetvédelem mellett nem elhanyagolható szempont az sem, hogy... Teljes cikk

Bérszámfejtés outsourcing - mikor, miért, mit és kinek?

Bérszámfejtésre minden vállalkozásnál szükség van, ahova legalább egy alkalmazott be van jelentve - a kérdés így nem az, hogy bérszámfejtésre... Teljes cikk

5 tévhit a cukorbetegségről

A cukorbetegség világszerte egyre több embert érint és sajnos egyre fiatalabb egyéneknél diagnosztizálják. Akár a gyermekkorban jelentkező 1-es... Teljes cikk